Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΚΙΝΗΜΑ HANDBALLISTAS ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

Την εμφανισή του έκανε εδώ και μία εβδομάδα ... ένα νεό κίνημα εθελοντικής πρωτοβουλίας, στην ευρύτερη περιοχή της Αγριάς της Μαγνησίας. Πρόκειται για το κίνημα των Handballistas....




1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς




Η εθελοντική αυτή ομάδα έχει σαν στόχο την αξιοποίηση των δημόσιων χώρων και των προαύλιων  σχολείων της περιοχής, με την γραμμογράφηση και δημιουργία γηπέδων Χάντμπολ, εντός των συγκεκριμένων χώρων. Με κέφι και μεράκι, με την μεζούρα και το πινέλο στο χέρι, μετρούν, σημαδεύουν, χρωματίζουν και δημιουργούν υπαίθρεια γήπεδα Χάντμπολ στα προαύλια των σχολείων της περιοχής της Αγριάς.





Έτοιμο για το πρώτο τουρνουά Street Handball Λεχωνίων





Στόχος οι συγκεκριμένοι χώροι να αποκτήσουν ένα άλλο νόημα και αξία, με το να γίνουν υπαίθρια και αυτοσχέδια γήπεδα Χάντμπολ, ώστε τα παιδιά να μπορούν να αθληθούν σε αυτά, γνωρίζοντας το συναρπαστικό άθλημα της Χειροσφαίρισης!




1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς





Όλες οι ενέργειες γίνοντα με την σύμφωνη γνώμη των διευθύνσεων των σχολείων. Ήδη το 1ο δημοτικό σχολείο Αγριάς και το Γυμνάσιο των Λεχωνίων έχουν αποκτήσει ένα δικό τους υπαίθρειο γήπεδο Χάντμπολ, για να μπορούν τα παιδιά των σχολείων να παίξουν Χάντμπολ. Πρωτεργάτες του κινήματος αυτού ο Θεσσαλονικιός προπονητής της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, Βασίλης Σκανδάλης και ο προπονητής των τμημάτων υποδομών του σωματείου Αθανασαράκης Γιάννης.





Διαγράμμιση με ...διαβήτη!





Στόχος του κινήματος είναι με το ίδιο κέφι και μεράκι να δημιοyργήσουν μια δεκάδα υπαίθρειων γηπέδων Χάντμπολ στις περιοχές  Αγριάς, των Λεχωνίων και του Βόλου, μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι χώροι αυτοί θα γίνουν οι αφετηρίες για την άθληση νέων φερέλπιδων Χαντμπολιστών και Χαντμπολιστριών, καθώς και για την διοργάνωση τουρνουά Street Handball!





Γυμνάσιο Κάτω Λεχωνίων.




Οι Handballistas σας περιμένουν, όποιοι και όποιες έχετε την ...ίδια ωραία τρέλα. Δίνουμε ραντεβού κάθε Σάββατο πρωί σε ένα σχολείο της περιοχής. Τα υλικά (χρώματα, πινέλα, κ.α.) τα φέρνουμε εμείς, εσείς αρκεί να είστε εφοδιασμένοι με πολύ κέφι και μεράκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου