Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Ξεκίνησαν σήμερα με τους αγώνες της προημιτελικής φάσης, οι σχολικοί αγώνες χάντμπολ των Λυκείων στην Μαγνησία. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως φέτος, έχουμε τον πέρα από κάθε προσδοκία για τα ιστορικά δεδομένα της περιοχής μας, αριθμό συμμετοχής ομάδων σε αυτό το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα συμμετέχουν 6 ομάδες - αριθμός ρεκόρ, που αποδυκνείει το πόσο καλή και ποιοτική δουλειά γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Μαγνησία στον χώρο της Χειροσφαίρισης.
Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι σχολικές ομάδες των σχολείων: 2o ΓΕΛ Βόλου, 5ο ΓΕΛ Βόλου, 7ο ΓΕΛ Βόλου, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, ΓΕΛ Αγριάς και ΕΠΑΛ Αγριάς.

Σήμερα έγιναν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης, για το ποιες ομάδες θα προκριθούν στην ημιτελική φάση.



7ο ΓΕΛ Βόλου - 2ο ΓΕΛ Βόλου  10 - 0  (α.α.)

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε ο πρώτος αγώνας της διοργάνωσης για τους φίλους του Χάντμπολ, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Ο λόγος ότι το 2ο ΓΕΛ Βόλου κατέβηκε στους αγώνες χωρίς συνοδό προπονητή, καθώς το σχολείο αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε κατάληψη. Έτσι το φύλλο αγώνας συμπληρώθηκε και το παιχνίδι κερδήθηκε "στα χαρτιά" με 10 - 0 από το 7ο ΓΕΛ Βόλου. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μίνι έκπληξη του σχολικού πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Βόλου πρόβαλλε σαν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.






ΓΕλ Αγριάς  - 5ο ΓΕΛ Βόλου   17 - 13



ΓΕΛ Αγριάς - 5ο ΓΕΛ Βόλου  17 - 13 (7 - 7 ημίχρονο)

Σε ένα σχετικά καλό παιχνίδι, το Γενικό Λύκειο Αγριάς επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ με το τελικό 17 - 13, καθαρίζοντας το παιχνίδι ουσιαστικά στο 2ο ημίχρονο του παιχνιδιού. Η ομάδα της Αγριάς έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της παίρνοντας την πρωτοπορία στο σκορ. Η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων ήταν σημαντική και το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο Λαγδός - ένας εκ των δεινών επιθετικά παικτών της ομάδας της Αγριάς - δεν βρισκόταν σε "κακή" μέρα και δεν υπήρχαν και τα "σφαλτοσφυρίγματα" των διαιτητών. Η ομάδα της Αγριάς είχε σε πολύ καλή μέρα τον Γιαννή, είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια.

Στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος θα αγωνισθούν στις 17 Οκτωβρίου οι εξής ομάδες:

3o ΕΠΑΛ Βόλου - ΕΠΑΛ Αγριάς
ΓΕΛ Αγριάς - 7ο ΓΕΛ Βόλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου