Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ STREET HANDBALL ΤΑ ΛΕΧΩΝΙΑ

Τρείς μέρες έμειναν για την έναρξη του πρώτου τουρνουά Street Handball στα Λεχώνια Μαγνησίας και όλα δείχνουν ότι θα είναι ένα αθλητικό γεγονός που θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία από πλευράς συμμετοχών αγωνιζομένων και κόσμου, που θα το παρακολουθήσει. Ο καιρός, που τις τελευταίες μέρες είναι φθινοπωρινός και βροχερός, όλα δείχνουν πως θα είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια.





Ο καιρός σύμμαχος στο τουρνουά.




Η αφίσσα του τουρνουά κοσμεί τις βιτρίνες πολλών μαγαζιών στην περιοχή ενώ δηλώσεις συμμετοχής έχουν μοιραστεί σε όλα τα σχολεία της περιοχής και το ενδιαφέρον των παιδιών είναι μεγάλο. Αναμένονται συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, τόσο από παιδιά που ήδη αθλούνται στο άθλημα της Χειροσφαίρισης, όσο και από παιδιά που θα δοκιμάσουν και θα γνωρίσουν τις δυνατότητές τους στη Χειροσφαίριση για πρώτη φορά.





Η αφίσσα του τουρνουά


Όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε πολλούς αγώνες μεταξύ τους, διασκεδάζοντας με ένα ομαδικό άθλημα που είναι συναρπαστικό και προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί από πολλά παιδιά, ενώ έχει φέρει και πολλές αθλητικές επιτυχίες στην περιοχή, τόσο σε επίπεδο σωματειακού, όσο και σε επίπεδο σχολικού αθλητισμού.  Στο τουρνουά αναμένεται να συμμετέχουν ομάδες τόσο από τα Λεχώνια, την Αγριά, όσο και από το  Βόλο και την Σούρπη.




Ακαδημίες Χάντμπολ της Σούρπης





Το τουρνουά θα έχει και αγώνες επίδειξης από αθλητικές αγωνιστικές ομάδες του Κενταύρου Αγριάς. Παράλληλα θα γίνουν και πολλά παιχνίδια διαγωνιστικού χαρακτήρα, όπως στόχευσης με την μπάλα σε συγκεκριμένους στόχους. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δωθούν αναμνηστικά διπλώματα καθώς και πολλά δωράκια, ενώ νερά και αναψυκτικά θα δροσίσουν τις προσπάθειες των συμμετέχοντων.





Αναμνηστικά θα δωθούν σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν.


Χορηγοί του τουρνουά είναι η βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ Α.Ε., η ποτοεμπορική Βελεστίνου και το κατάστημα αθλητικών ειδών NRG του κ. Αντωνίου Κώστα. Ενώ έπονται και άλλες χορηγίες. Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθεται το πρωί του Σαββάτου από τις 09.00 - 17.00 και το πρωί της Κυριακής από τις 09.00 - 13.00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Λεχωνίων, για να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά, που έχει την σημαντική ιδιαοτερότητα, οι ομάδες να είναι μικτές (αγόρια και κορίτσια).






Πυρήνας 1ου Δημοτικού σχολείου Αγριάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου