Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

2 μήνες λειτουργίας - συνεχίζουμε όσο αυτό το τουρνουά θα είναι θεσμός για το Χάντμπολ και την Αγριά!

Δύο μήνες λειτουργίας κλείνει σήμερα αυτή η σελίδα, που στόχο είχε και έχει την ανάδειξη ενός αθλητικού γεγονότος - Street Handball Αγριάς - που μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις έχει γίνει θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να αποτελεί μια γιορτή για τον αθλητισμό και για την περιοχή της Αγριάς.





Street Handball Αγριάς





Η σελίδα αυτή αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από εκατοντάδες φίλους και φίλες και έγινε πηγή ενημέρωσης της διοργάνωσης τόσο τις ημέρες των αγώνων (που η αναγνωσιμότητά της, έφτασε στην κορύφωσή της), όσο και τις ημέρες πριν και μετά τους αγώνες. 




Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.




Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε και από εδώ και πέρα. Η σελίδα αυτή θα αποτελεί πηγή ενημέρωσης για παρόμοιες διοργανώσεις Street Handball  στην Μαγνησία, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο! Ενώ θα αποτελεί πηγή ενημέρωσης για το 4ο τουρνουά Street Handball Αγριάς, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2012 (ολυμπιακή χρονιά) στην Αγριά.




Σας περιμένουμε στο 4ο τουρνουά Street Ηandball Αγριάς!



Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που στηρίζεται αυτή την προσπάθεια, μας δίνεται δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου