Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τουρνουά Street Handball στα Λεχώνια Μαγνησίας.


Τουρνουά Street Handball θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Οκτωβρίου 2011 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου των Λεχωνίων. Το τουρνουά διοργανώνει η Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008. Είναι ένα τουρνουά που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην περιοχή των Λεχωνίων. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν παιδιά, από την περιοχή των Λεχωνίων, της Αγριάς, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας. 




Το ανοικτό γήπεδο Χάντμπολ, στο προαύλιο του Γυμνασίου Λεχωνίων.


                Οι ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά είναι τέσσερεις και είναι οι εξής:
Α. Παίδων – κορασίδων (γεννηθέντες 1996 – 1997)
Β. Παμπαίδων – παγκορασίδων (γεννηθέντες 1998 – 1999)
Γ. Μίνι αγόρια – κορίτσια (γεννηθέντες 2000 – 2001)
Δ. Κατηγορίας Προμίνι (γεννηθέντες 2002 και νεώτεροι) 




Τουρνουά Sreet Handball


                Οι κανόνες που ισχύουν για το τουρνουά είναι οι εξής:
Α. Οι ομάδες είναι των 5 ατόμων, ενώ μπορεί να υπάρχουν και 2 αναπληρωματικοί.
Β. Οι ομάδες σε όλες τις κατηγορίες μπορεί να είναι και μικτές (αγόρια και κορίτσια).
Γ. Σε κάθε ομάδα μπορεί να συμμετέχουν μέχρι 2 παιδιά που έχουν ήδη αθλητικό δελτίο σε ομάδες Χάντμπολ.
Δ. Η διάρκεια των αγώνων είναι 15 λεπτών για τις 2 πρώτες κατηγορίες, ενώ για τις κατηγορίες μίνι και προμίνι είναι 12 λεπτών. 





Οι ομάδες σε όλες τις κατηγορίες είναι μικτές (αγόρια και κορίτσια)




Σκοπός του τουρνουά είναι η γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της Χειροσφαίρισης, και η διασκέδασή τους, μέσα από τα παιχνίδια που θα παίξουν οι ομάδες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 9.00 – 17.00 το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και από τις 09.00 – 13.00 την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δωθούν αναμνηστικά διπλώματα και εκπαιδευτικά CD με αγώνες Χάντμπολ. Όσα παιδιά θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή με την ομάδα τους, μπορεί να συμπληρώνουν την αίτηση συμμετοχής καθημερινά από τις 18.00 – 20.30 , στα γραφεία του συλλλόγου της Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008, που βρίσκονται στην οδό Καραγιάννη 3 στην Αγριά. Πληροφορίες μπορούν να ρωτήσουν στα τηλέφωνα: 6947309808 (Πρωτοσύγγελος Κων/νος), 6974724618 (Σκανδάλης Βασίλης), 6945856862 (Αθανασαράκης Γιάννης). 





Τέτοιες εντυπωσιακές στιγμές προσφέρει το Street Handball!




Ήδη για την καλύτερη διοργάνωση του τουρνουά οι δύο προπονητές των τμημάτων Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, οι κ. Σκανδάλης Βασίλης και Αθανασαράκης Γιάννης, έχουν ξεκινήσει επαφές στα σχολεία της περιοχής, παραδίδοντας μαθημάτα Χάντμπολ στα παιδιά και παροτρύνοντάς τα να συμμετέχουν στο τουρνούα, για να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα της Χειροσφαίρισης μέσα από το παιχνίδι. Μέχρι τώρα έχουν επισκεφθεί τα δημοτικά σχολεία της Αγριάς και των Κ. Λεχωνίων, το Γυμνάσιο των Λεχωνίων, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα επισκεφθούν το Γυμνάσιο Αγριάς και το δημοτικό των Ά. Λεχωνίων. 





Η καλυτερη επιβράβευση του Τουρρνουά είναι: το χαμόγελο των παιδιών!



Κατά την διάρκεια του τουρνουά, θα γίνουν και αγώνες επίδειξης Χάντμπολ, ανδρών και μεγαλύτερων ηλικιακών κατηγοριών. Όσοι λοιπόν πιστοί προσέλθετε: για να γνωρίσουν την χαρά του αθλητισμού μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, ας κάνουν την ομάδα τους και ας δηλώσουν συμμετοχή. Αν κάποια παιδιά δέν έχουν δημιουργήσει δικές τους ομάδες, μπορούν να έρθουν οποιαδήποτε στιγμή στο τουρνουά και να συμμετέχουν σε αυτό σε ομάδες που θα δημιουργηθούν εκείνη την στιγμή. Πάνω από όλα εκείνο που μετράει σε αυτό το τουρνουά, είναι η συμμετοχή, το παιχνίδι και η διασκέδαση.



ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου