Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών, το τουρνουά Street Handball Λεχωνίων.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Λεχωνίων, το τουρνουά Street Handball που διοργάνωσε ο Κένταυρος Αγριάς. Πάνω από ογδόντα παιδιά κάθε ηλικίας συμμετείχαν και τις δύο ημέρες στο τουρνουά. Συμμετείχαν παιδιά πού ήδη ασχολούνται με την χειροσφαίριση, αλλά και πολλά παιδιά που για πρώτη φορά δοκιμάσαν την τύχη τους σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα.






Παιδικά χαμόγελα, παιδικές φωνές, γεμίσαν για 2 μέρες αυτό το Σαββατοκύριακο τον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Λεχωνίων. Τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους και για ώρες Χάντμπολ, χωρίς να τους ενδιαφέρει ποιος κέρδισε και ποιος έχασε, σημασία είχε η διασκέδαση και το θέαμα!




                Χαρακτηριστικό του τουρνουά ήταν ότι οι ομάδες ήταν μικτές (αγόρια – κορίτσια), ενώ στο τουρνουά δεν υπήρχαν νικητές και νικημένοι, αλλά μόνο συμμετέχοντες που το διασκέδασαν με την ψυχή τους, παίζοντας πολλά παιχνίδια, πολλά από τα οποία προσέφεραν χορταστικό θέαμα, σε όλους όσους τα παρακολούθησαν. Στόχος εξάλλου του τουρνουά ήταν η γνωριμία του αθλήματος και σε παιδιά της περιοχής των Λεχωνίων. Ήδη πολλά από τα παιδιά που συμμετείχαν θα ενταχθούν στα τμήματα υποδομών Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, τόσο στην Αγριά που ήδη λειτουγούν, όσα και στα Λεχώνια, που θα δημιουργηθεί τμήμα Χειροσφαίρισης για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. 






                           Αγόρια και κορίτσια από τα Λεχώνια, που συμμετείχαν στο τουρνουά.                                                             Μαζί τους ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Κενταύρου Αγριάς, Βασίλης Σκανδάλης






                Την οργάνωση του τουρνουά επιμελήθηκαν οι προπονητές των τμημάτων Χειροσφαίρισης του Κενταύρου Αγριάς, Σκανδάλης Βασίλης και Αθανασαράκης Ιωάννης, μαζί με τον παίκτη της ανδρικής ομάδας Πανάγο Ιωάννη και τα  μέλη της διοίκησης Πρωτοσύγγελο Κων/νο και Τσιβιούρα Χρήστο. Στο τουρνουά παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Σιούρας Χάρης, όπως και τα μέλη της διοίκησης Κοντογιάννης Παναγιώτης και Νίκου Ξανθή. 






Οι μικροί λιλιπούτιοι φίλοι του Street Handball, με τον κ. Τσιβιούρα Χρήστο.





                
 Σε όλα τα παιδιά δωθήκαν αναμνηστικά διπλώματα και εκπτωτικές κάρτες για την αγορά αθλητικών ειδών από το κατάστημα N.R.G. SPORTS του κ. Κώστα Αντωνίου (Δημητριάδος 64 στον Βόλο). Σε όλα τα παιδιά, κατά την διάρεια των αγώνων προσφερθήκαν αναψυκτικά, προσφορά της βιομηχανίας αναψυκτικών Ε.Ψ.Α. Α.Ε., νερά προσφορά από την Ποτοεμπορική Βελεστίνου (κατάστημα Βόλου στην Πολυμέρη 49) και γλυκίσματα, προσφορά του Σούπερ Μάρκετ Μάνα στην Αγριά. Το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008, ευχαριστεί επίσης την διεύθυνση του Γυμνασίου Λεχωνίων, για την παραχώρηση του χώρου. 





Ο προαύλιος χώρος του Γυμνασίου Λεχωνίων, είχε το Σαββατοκύριακο την τιμητική του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου