Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

     Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 οι αγώνες της ημιτελικής φάσης των σχολικών αγώνων χάντμπολ των Λυκείων της Μαγνησίας. Οι αγώνες έγιναν το πρωί της Δευτέρας στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


ΓΕΛ Αγριάς -  7ο ΓΕΛ Βόλου   25 - 4  (12 - 3 ημίχρονο) 
Το αποτέλεσμα από μόνο του αντικατοπτρίζει την διαφορά  δυναμικότητας των δύο ομάδων. Το ΓΕΛ Αγριάς εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένο από το προηγούμενο παιχνίδι του με το 5ο ΓΕΛ Βόλου και από νωρίς έδειξε ποιος θα ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού, προηγούμενο με 4 - 0 (στο πρώτο πεντάλεπτο). Αν και ο  τρόπος ανάπτυξης του παιχνιδιού του 7ου ΓΕΛ Βόλου, που είχε περιορισθεί σε ένα καθαρά αμυντικογενές παιχνίδι, δεν διευκόλυνε την πλήρη ανάπτυξη του παιχνιδιού των παικτών της Αγριάς, υπήρξαν στιγμές που η ομάδα του Γενικού Λυκείου Αγριάς, απέδωσε πολύ καλό χάντμπολ, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων θεατών. 




Ο Λαγδός Χρήστος, εφορμά για ένα ακόμα γκόλ.




Στο ρελαντί στην κυριολεξία, δίχως να χρειαστεί να "τρέξει" το παιχνίδι - αν και θα μπορούσε - και με πλήρη ροτέισιον των παικτών σε όλο το παιχνίδι, που όλοι απέδωσαν περίφημα, η ομάδα του Λυκείου Αγριάς επέβαλε το ρυθμό του, από την αρχή μέχρι το τέλος, και κέρδισε το παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο, που έπαιξε με την "δεύτερη" επτάδα, η διαφορά διευρύνθηκε ακόμα περισσότερο. Όλοι οι παίκτες του κ. Ευαγγελόπουλου τα πήγαν περίφημα, ενώ πρώτοι σκόρερ της ομάδας αναδειχθήκαν οι συνήθεις ύποπτοι Γιαννής και Λαγδός.




Η ομάδα του ΓΕΛ Αγριάς (με τα μπλε) σε αμυντική διάταξη.


3ο ΕΠΑΛ Βόλου - ΕΠΑΛ Αγριάς      22 -  6 (ημίχρονο 12 - 2)

Το σκορ και εδώ αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητα των δύο ομάδων. Αν και το ΕΠΑΛ Αγριάς είχε αθλητές με σωματικά προσόντα, αποδείχθηκε περίτρανα πως οι ομάδες δεν γίνονται από τις καλές μονάδες και κτίζονται στην προπόνηση. Η ομάδα του ΕΠΑΛ Αγριάς, έχοντας μόνο μία προπόνηση στα ...χέρια της, δεν είχε καθόλου σωστή αμυντική διάταξη, γεγονός που εκμεταλλευτήκαν οι παίκτες του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου σε οργανωμένη επίθεση. Από την άλλη τα πολλά λάθη των παικτών του ΕΠΑΛ Αγριάς, στην κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και οι βιαστικές επιλογές στην επίθεση, έδωσαν την ευκαιρεία για πολλά κλεψίματα της μπάλας από τους παίκτες του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, την πραγματοποίηση αιφνιδιασμών και την επίτευξη τερμάτων. Όταν στο δεύτερο 10λέπτο του β΄ ημιχρόνου, το ΕΠΑΛ Αγριάς, ισορρόπησε το παιχνίδι, ήταν ήδη αργά. Κορυφαίοι παίκτες για το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, οι Δάμου και Μαλανδρίνος.


Έτσι οδηγούμαστε σε έναν κορυφαίο τελικό μεταξύ των ΓΕΛ Αγριάς και του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου. Σε ένα σχολικό τουρνουά Χάντμπολ, που χρόνια είχαμε να δούμε στην Μαγνησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου