Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Video από αγώνες της Εθνικής Νέων στο Παγκόσμιο του Χάντμπολ.

Η Εθνικής μας ομάδα Χάντμπολ των νέων πρόκειται να αγωνισθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011 και ώρα 20.30 με την αντίστοιχη εθνική ομάδα της Ρωσίας για τις θέσεις 13 - 16 του παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη.


Η Εθνική μας ομάδα είχε μια ικανοποιητική πορεία στην φάση των ομίλων τερματίζοντας στην 3η θέση, σημειώνοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα από την Αλγερία με σκορ 25 - 28, για να κερδίσει στην συνέχεια την ουραγό του ομίλου Βενεζουέλα με σκορ 29 - 21. Στην συνέχεια αντιμετώπισε την ομάδα της Αργετινής σημειώνοντας μια καθοριστική νίκη εναντίον της με σκορ 29 - 24. Την 4η αγωνιστική αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και μετέπειτα πρώτη του ομίλου ομάδα της Δανίας, για να γνωρίσει την ήττα με σκορ 26 - 29 πραγματοποιώντας μια εξαίρετη εμφάνιση. Την τελευταία αγωνιστική σε καθοριστικό αγώνα επιβλήθηκε ύστερα από έναν δραματικό αγώνα του Κατάρ με 27 - 26.





Video του Αγώνα Ελλάδα - Αλγερία 25 - 28





Video του αγώνα Ελλάδα - Βενεζουέλα 29 - 21.




Video του Αγώνα Ελλάδα - Αργετινή 29 - 24.




Video του αγώνα Ελλάδα - Δανία 26 - 29.




Video του αγώνα Ελλάδα - Κατάρ 27 - 26



Στη συνέχεια η εθνική μας αντιμετώπισε στην φάση των 16 την εθνική ομάδα της Τυνησίας. Η εθνική μας με την συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων βρέθηκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και στο 45΄ λεπτό προγήθηκε με σκορ 19 - 14. Η Τυνησία όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αλλάζοντας την άμυνά της σε προωθημένη και εκμεταλλευόμενη και την "υπέρμετρη σιγουριά" των Ελλήνων, πέρασε στην αντεπίθεση και με ένα συνολικό 10 - 2 έφθασε στην πλήρη ανατροπή και πήρε την νίκη μα σκορ 24 - 21,  αφήνωντας μια πικρή γεύση στην συνολική προσπάθεια των διεθνών μας και στους Έλληνες φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο κλειστό της Μίκρας.




Video από τον αγώνα Ελλάδα - Τυνησία 21 - 24.




Δυστυχώς η συνέχεια ήταν ανάλογη, λόγο της κακής ψυχολογίας από τον αποκλεισμό από τους 8 της διοργάνωσης, και έτσι την Δευτέρα η εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα και από την ομάδα της Βραζιλίας, σε έναν αγώνα που έκανε τα εύκολα - δύσκολα, ενώ έπεσε και σε έναν πολύ καλό Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Έτσι φυσιολογικά γνώρισε την ήττα με σκορ 20 - 23. Τώρα συνεχίζει για τις θέσεις 13 - 16 αντιμετωπίζοντας την πολύ καλή ομάδα της Ρωσίας. Ελπίδα όλων είναι η εθνική μας να ανακάμψει και να συνεχίσει για την καλύτερη θέση στο τουρνουά.






Video από τον αγώνα Ελλάδα - Βραζιλία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου