Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Beach Handball στην Κροατία.

 Επειδή η σελίδα μας ενημερώνει για ότι έχει σχέση με το Handball στην Ελλάδα και στον κόσμο, αυτές τις ημέρες (4 - 9 Ιουλίου) διεξάγεται το 7ο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Beach Handball (Ανδρών και Γυναικών) στην πόλη Umag της Κροατίας. 

Η επίσημη σελίδα του πρωταθλήματος.

Η χώρα μας εκπροσωπείται και στους άνδρες και στις γυναίκες. Στους άνδρες συμμετέχουν 15 ομάδες χωρισμένες σε 3 ομίλους των 5 ομάδων και η Ελλάδα είναι στον 1ο όμιλο μαζί με την Ρωσσία, Τουρκία, Σερβία και Νορβηγία. Στον πρώτο αγώνα γνώρισε την ήττα από την Νορβηγία με 0-2 σετ ( 11 - 25 / 12 - 24).  Στις 9.00 ώρα Ελλάδος αντιμετωπίζει την ομάδα της Τουρκίας που προέρχεται και αυτή από ήττα με 2 - 0 από την Ρωσσία.


Beach Handball Ανδρών


 
Στις γυναίκες συμμετέχουν 14 ομάδες, χωρισμένες σε 2 ομίλους των 7 ομάδων. Η Ελλάδα βρίσκεται στον 2ο όμιλο μαζί με την Τουρκία, Ουκρανία, Κύπρο, Δανία, Ουγγαρία, Νορβηγία. Στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα η εθνική μας ομάδα των γυναικών γνώρισε αρχικά την ήττα από την Κύπρο με 2 - 1 σετ. Κέρδισε το πρώτο σετ με 13 - 12, έχασε το 2ο με 17 - 19 και έχασε στην διαδικασία των πέναλτυ με 2 - 4.  Στην συνέχεια αντιμετώπισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα της Νορβηγίας, την οποία και κέρδισαν με 2 - 1 σετ. 'Εχασαν 15- 22 στο πρώτο σετ, κέρδισαν 15 - 13 στο 2ο σετ, για να ολοκληρώσουν την πλήρη ανατροπή με επικράτηση στην διαδικασία των πέναλτυ με 4 - 2. 


Beach Handball Γυναικών




Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα του πανευρωπαικού πρωταθλήματος:

Αποτελέσματα Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος Beach Handball Ανδρών - Γυναικών.

Στο μεταξύ μπορείτε να βλέπεται σε live stream τους αγώνες που διεξάγονται στο γήπεδο 1 της διοργάνωσης.

Live stream αγώνες του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος Beach Handball Ανδρών - Γυναικών

Στις 8.00 μ.μ. μπορείτε να δείτε τον αγώνα Γυναικών Πολωνίας - Ελβετίας.
Στις 9.00 μ.μ. τον αγώνα της εθνικής μας των Ανδρών με την Τουρκία.
Στις 10.00 μ.μ. τον αγώνα ανδρών Σκόπια - Ουκρανία.



ΠΗΓΗ: HANDBALL TEAM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου