Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησε το τουρνουά Street Handball Αγριάς.

Ξεκίνησε χθες 7 Ιουλίου, το 3ο τουρνουά Street Handball Αγριάς. Ο προαύλιος χώρος του σιδηροδρομικού σταθμού Αγριάς πλημμύρισε από νωρίς το απόγευμα  από χαρούμενες φωνές παιδιών, που είχαν συρρεύσει από όλες τις γειτονιές της Αγριά, αλλά και από την πόλη του Βόλου. 



Φώτο:  Μούτος Γιώργος.


Το τουρνουά διεξάγεται σε 4 κατηγορίες (προμίνι, αγόρια μίνι, παμπάιδες - παίδες, παγορασίδες - κορασίδες) με την συμμετοχή 18 ομάδων κατά την χθεσινή ημέρα, οι οποίες αναμένεται να φθάσουν στις 25 με την συμμετοχή το Σάββατο και άλλων ομάδων από την Σούρπη. Ένα σύνολο λοιπόν 150 περίπου νεαρών αθλητών και αθλητριών. Μπορεί λοιπόν φέτος το τουρνουά να "χτυπήθηκε" από την οικονομική κρίση, αλλά η συμμετοχή ομάδων και αθλητών θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.



Πλάνο από βραδινό αγώνα





Στο μεταξύ οι θεατές κλέψαν και πάλι την παράσταση στο συγκεκριμένο τουρνουά, δίνοντας χρώμα και ήχο στο τουρνουά με την συμμετοχή τους με κάθε τρόπο στην διοργάνωση. Και είμαστε ακόμα στην πρώτη ημέρα του τοουρνουά, καθώς η συμμετοχή του κόσμου αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες - ιδιαίτερα την βραδιά των τελικών.




Μερική άποψη της κερκίδας των θεατών. (Φώτο Μούτος Γιώργος)



Το παρών δίνουν στο τουρνουά και οι μίκροί φλοι του αθλήματος 


Στην πρώτη ημέρα του τουρνουά διεξήχθηκαν 8 επίσημοι αγώνες και ένα φιλικός (στην κατηγορία των κοριτσιών). Επιτευχθήκαν συνολικά εκατόν εννενήντα επτά τέρματα (παρά τρία διακόσια), γεγονός που προδιαθέτει για ρεκόρ τερμάτων στο τουρνουά με την ολοκλήρωσή του.



Μεγάλο πάθος για την επίτευξη του γκολ (φώτο Μούτος Γιώργος)


Νέο στοιχείο στην φετινή διοργάνωση, η παρουσίαση των ομάδων πριν από κάθε αγώνα, καθώς και η καθιερωμένη φωτογραφία των δύο ομάδων με τους διατητές των αγώνων. Μουσική πανδαισία στο μεταξύ ντύνει μουσικά τους αγώνες προσφέροντας σπορ και θέαμα στους παρευρισκόμενους, ενώ οι βραδυνοί αγώνες με το φως των προβολέων έχουν άλλη χάρη.



Παρουσίαση ομάδων πριν τον αγώνα  (Φώτο Μούτος Γιώργος)








Τα "φαντάσματα" παίζουν Χάντμπολ ή παιχνιδίσματα του φακού σε βραδινό αγώνα?




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου