Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Κερδίσαν όλοι όσοι συμμετείχαν!

Ένας ιδιαίτερος αγώνας Street Handball πραγματοποιήθηκε το Σαββατο 2 Ιουλίου 2011, στο γήπεδο Χάντμπολ, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αγριάς. Ο αγώνας είχε συνολική διάρκεια δώδεκα ωρών και συμμετείχαν σε αυτόν αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας που χάρηκαν με το παραπάνω την συμμετοχή τους σε αυτόν  τον αγώνα. 


12ωρος αγώνας Street Handball Αγριάς



Σκοπός και στόχος δεν ήταν το ποιος θα παίξει καλύτερα, το ποιος θα κερδίσει και το ποιος θα κάνει τις πιο περίτεχνες ενέργειες, στόχος ήταν η διασκέδαση όλων μέσα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κυριάρχησε το ομαδικό πνεύμα και η δύναμη της θέλησης - καθώς οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, ιδίως τις μεσημεριανές ώρες, έγιναν ανυποφορες για τους συμμετέχοντες. Το εγχείρημα βέβαια μπορεί να μην ολοκληρώθηκε στον πλήρη στόχο του, καθώς ο αγώνας έπρεπε να είναι 12 ώρες και συνεχόμενος (η κούραση και η ζέστη λύγισε τους συμμετέχοντες που αναγκαστήκαν να διακόψουν για 1 ώρα από τις 15.30 - 16.30), ήταν όμως συνολικής διάρκειας 12 ωρών (ξεκίνησε στις 8.00 το πρωί και τελείωσε στις 9.00 το βράδυ με διακοπή μίας ώρας). Για την ιστορία να αναφέρουμε πως σημειώθηκαν συνολικά 642 τέρματα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και από τις δύο ομάδες!


Μαραθώνιος αγώνας Street Handball Αγριάς: παίδες και παμπαίδες Χαντμπολίστες εν δράσει.

Συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας από 5 - 55 χρονών (τρεις γενιές χαντμπολιστών) σε έναν αγώνα που κερδισμένοι ήταν όλοι και το είδαμε αυτό στο χαμόγελο όλων κάθε φορά που ο καθένας με περίτεχνο τρόπο πετύχεναι γκολ ή έκανε μια καλή απόκρουση, αλλά και στην επιμονή όλων (όταν η ζέστη και η υγρασία έφτανε στο απροχώρητο) να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι τέλους. Συμμετείχαν αθλητές της ανδρικής ομάδας του Κένταυρου Αγριάς, νεαροί αθλητές και αθλήτριες από τον Κένταυρο Αγριάς και τον Εύρυτο Βόλου, παλαίμαχοι αλητές του Χάντμπολ που προσέφεραν πολλές συγκινήσεις, πολλά μικρά παιδιά από την Αγριά, καθώς και αρκετοί φίλοι του αθλήματος που πολλοί δοκιμάσαν την τύχη τους στο άθλημα για πρώτη φορά.



Ο "αέρινος"  Γιάννης Περαντζάκης δεν ξέχασε την τέχνη του να βάζει γκολ και ο Γιάννης Αθανασαράκης το "επικροτεί"



Το συγκεκριμένο εγχείρημα έγινε στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου τουρνουά Street Handball Αγριάς, που φέτος θα γίνει για 3η συνεχόμενη χρονιά από 7 - 10 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Αγριάς. Όλοι οι συμμετέχοντες στο εγχείρημα δίνουν ραντεβού στο συγκεκριμένο τουρνουά, που εκτός από αγώνες μεταξύ παιδιών ηλικίας 5 - 16 ετών, θα περιλαμβάνει και αγώνες επίδειξης με πιο μεγάλους αθλητές.




12ώρος αγώνας Street Handball Αγριάς: τιτανομαχία μεταξύ Κρατήρα Διονύση και Λαγδού Χρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου