Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ομάδα παμπαίδων Κένταυρος Αγριάς - η μελλοντική ανδρική ομάδα του συλλόγου

Στο δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Παμπαίδων του Χάντμπολ, συμμετείχε από το Σάββατο 23 Ιουνίου ως και την Τετάρτη 27 Ιουνίου η ομάδα παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς. Οι μικροί του Γιάννη Αθανασαράκη αν και είχαν ένα σχετικά νωθρό ξεκίνημα απέναντι στον μετέπειτα δευτεραθλητή Ελλάδας, ομάδα του Δικέφαλου Αστέρα, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με σκορ 37 – 11, είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ανέβουν ψυχολογικά και στον επόμενο αγώνα να σημειώσουν μια μεγάλη νίκη επί της Πολιτείας με σκορ 22 – 16. Στον αγώνα με την ΧΑΝΘ, απέναντι σε μια τεχνική ομάδα στάθηκαν πολύ καλά αμυντικά, όμως η αστοχία στις τελικές προσπάθειες έφερε την ήττα με σκορ 15 – 8.




Ομάδα Παμπαίδων Κένταυρος Αγριάς, όπως παρατάχθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας με Δικέφαλο Αστέρα



Η συνέχεια στην φάση των ομίλων για τις θέσεις από 17η ΄- 24η, ήταν εξαιρετική, με την ομάδα να παρουσιάζει θετικά αγωνιστικά στοιχεία, πολύ καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα αποτελέσματα που έφερε έχουν ως εξής:



Ομάδα παμπαίδων Κένταυρος Αγριάς, όπως παρατάχθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με το Καλαμαρί




Κένταυρος Αγριάς – Καλαμαρί  27 – 21

Κένταυρος Αγριάς – Μικτή Θεσσαλονίκης  10 – 0 (δεν κατέβηκε η Μικτή)

Κένταυρος Αγριάς – Διομήδης Άργους 12 – 17

Ο αγώνας κατάταξης με την ομάδα της Πολιτείας, έδωσε στην ευκαιρία στους μικρούς του Γιάννη Αθανασαράκη να δείξουν χαρακτήρα, να αγωνισθούν υπέροχα και επιθετικά και αμυντικά, και το κυριότερο να έχουν τα ψυχικά αποθέματα να «γυρίσουν» ένα παιχνίδι που ήταν πίσω στο σκορ στο 30ο λεπτό και να το κερδίσουν τελικά με σκορ 19 – 15. Η παμπαίδες του Κενταύρου Αγριάς κατατάχθηκαν τελικά στη 19η θέση ανάμεσα σε 24 ομάδες, δείχνοντας πως είναι η ομάδα στην οποία μπορεί να στηριχθεί η μελλοντική ανδρική ομάδα του σωματείου. Οι σκέψεις μάλιστα της διοίκησης είναι να ζητηθεί από την ομοσπονδία την επόμενη σεζόν, η ομάδα παμπαίδων να συμμετέχει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Κεντρικής Μακεδονίας.



Ομάδα Παμπαίδων Κένταυρος Αγριάς, όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Διομήδη Άργους




            Η σύνθεση της ομάδας Παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς είναι: Αθανασαράκης Γιάννης (προπονητής), Καρατοσίδης Κυριάκος, Γεωργούδης Βασίλης, Σδρούλιας Στέλιος, Κωνσταντέλιας Μιχάλης, Τσουρές Νίκος, Τσουρές Στέφανος, Κασσαβέτης Δημήτρης, Τζήμας Νίκος, Λικάι Δημήτρης, Μάνος Αλέξανδρος, Πλάχα Ρονάλντο, Σκούκα Ντόναλντ, Μπαλιώτας Σπύρος, Κωνσταντέλιας Κων/νος, Μακρής Γιάννης, Καραντάκος Θανάσης, Φώτος Δημήτρης, Σιώμος Γιάννης, Λουκίδης Χρήστος, Αλτίνης Στάθης.




Παμπαίδες Κένταυρος Αγριάς : την ημέρα των απονομών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου