Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση Κένταυρος Αγριάς για τα ηλικιακά πρωταθλήματα

Το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε. Αγριάς - Κένταυρος 2008, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση αναφερόμενο στα ηλικιακά πρωταθλήματα του Χάντμπολ, που πραγματοποιηθήκαν στον Βόλο, από 18 - 27 Ιουνίου:



“Συγχαίρουμε για την εξαίρετη προσπάθεια που κατέλαβαν κατά την διάρκεια των τελικών φάσεων των πανελλήνιων πρωταθλημάτων Χάντμπολ, όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των ομάδων μας. Τους συγχαίρουμε τόσο για το αγωνιστικό τους σθένος που επέδειξαν, όσο και για το αθλητικό τους ήθος, που οδήγησε στην απονομή του κυπέλλου Fair Play, από τους διοργανωτές στην ομάδα Μίνι αγοριών και κοριτσιών. Συγχαίροθμε θερμά του προπονητές των ομάδων: Αθανασαράκη Γιάννη, Κυριάκο Γιώργο, Δημαρέλο Γιάννη, για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν όλη αυτή τη χρονιά. Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που μας τα εμπιστεύονται σε αυτή την προσπάθειά μας.







            Οι αθλητές, οι αθλήτριες μας και οι προπονητές τους είναι άξιοι πολλών επαίνων και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο, γιατί προσπαθούν με μεράκι για ότι κάνουν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, προπονούμενοι στο ανοικτό γήπεδο του Γυμνασίου Αγριά και σε άλλα προαύλια σχολείων, ουσιαστικά σε αυτοσχέδια γήπεδα, τσιμεντοστρωμένα, χάνοντας πολλές ώρες προπονήσεων όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.






Τώρα που «σκόνη» των πράγματι πετυχημένων και άριστα διοργανωμένων τελικών φάσεων των ηλικιακών πρωταθλημάτων του Χάντμπολ στον Βόλο, δεν έχει ακόμα φύγει, τώρα που η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Βόλου μετρούν μόνο οφέλη από αυτές τις διοργανώσεις και τονίζουν πως θέλουν την ανάπτυξη του Χάντμπολ στην Θεσσαλία, τώρα είναι η ώρα για να δεσμευτούν έμπρακτα για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αγριάς και την δημιουργία ενός ανοικτού γηπέδου με πλαστικό τάπητα στην περιοχή, που θα δώσει άλλη πνοή στις προσπάθειες του σωματείου μας και αυτών των παιδιών”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου