Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ομάδα Μίνι αγοριών Κένταυρος Αγριάς, ομάδα με χαρακτήρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Χάντμπολ


Η συνολική παρουσία της ομάδας Μίνι Αγοριών κρίνεται εξαιρετικά επιτυχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Β. Ελλάδας, που έγινε από 18 – 22 Ιουνίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Η ομάδα αγωνιζόμενη στην φάση των ομίλων, έφερε τα εξής αποτελέσματα:

Kένταυρος Αγριάς – ΠΑΟΚ   30 – 26

Φίλλιπος Βεροίας – Κένταυρος 29 – 17

Κένταυρος Αγριάς – ΧΑΝΘ     20 – 23

Ζαφειράκης Νάουσας   27 – 18

            Στον αγώνα κατάταξης για την 7η – 8η θέση αγωνισθήκαν με την ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου και γνώρισαν την ήττα με σκορ 17 – 12, για να καταταγούν τελικά στην 8η θέση ανάμεσα σε εννιά ομάδες που συμμετείχαν. Η συνολική παρουσία της ομάδας κρίνεται πολύ ικανοποιητική αν κρίνει κανείς ότι αποτελείται από παιδιά που κάνουν προπονήσεις από ένα χρόνο ως ένα μήνα, μερικά από αυτά. Μάλιστα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια και σε αυτά που γνώρισε την ήττα δεν έπεσε αμαχητί, δείχνοντας πως με συντονισμένη δουλειά και προσπάθεια θα έχει πολύ μέλλον.



Ομάδα Μίνι Αγοριών Κένταυρος Αγριάς


Η σύνθεση της ομάδας, που αγωνίσθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι η εξής: Κυριάκος Γιώργος -  Αθανασαράκης Γιάννης (προπονητές), Αλτίνης Στάθης, Αλτίνης Παναγιώτης, Λουκίδης, Χρήστος, Φώτος Δημήτρης, Δουλάς Ιωάννης, Καραντάκος Αθανάσιος, Κωνσταντέλιας Κων/νος, Σιώμος Ιωάννης, Μακρής Ιωάννης, Μακρής Γιώργος, Μακρής Νεκτάριος,  Σώκετ Κων/νος, Κατσίκας Νικόλαος, Παπανίκος Βάγιος, Χαλκιάς Αθανάσιος, Γιαννακούλας Ορέστης, Κορομηνάς Κων/νος, Λέντσι Σέχου.





Απονομές σε Μίνι Αγόρια και Μίνι Κορίτσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου