Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 26 - 26.

Ένα καταπληκτικό  παιχνίδι διεξήχθη  το Σάββατο απόγεμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Κερατσινίου  για τη Β Εθνική  Ανδρών μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και του Κένταυρου Αγριάς Βόλου. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πάθος , ένταση , εναλλαγές στο προβάδισμα  και ένα τέλος που παραλίγο να στείλει δύο ομάδες  και τους θεατές  στο Κρατικό της Νίκαιας .

Το Κερατσίνι ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυνατά και  εκμεταλλευόμενος τις απουσίες του Κένταυρου, επέβαλε το ρυθμό του ,και φάνηκε πως θα είχε ένα εύκολο απόγευμα. Στο 10’ το σκορ ήταν 9-3 και στο 15’   ήταν 12-7 με πρωτεργάτη τον  Τρίμπο που ήδη είχε σκοράρει 6 τέρματα.  Ο Κένταυρος  στο πρώτο τέταρτο δεν έκανε καθόλου άμυνα   και  στην επίθεση  προσπαθούσε να κρατηθεί στον αγώνα. Οι βασικές απουσίες (Καποτάς-Αδάμ) καλύφθηκαν από τους νεαρούς  Μιμίκο και Καρανάσιο που χρειάστηκαν κάποιο χρόνο για να μπουν στο πνεύμα της αναμέτρησης. Από το 15’ και μετά  οι αλλαγές που έκανε ο Τσιάπας  άρχισαν  να αποδίδουν  στην άμυνα και με την τριπλέτα  Αστέρη – Παντελή – Ανδρέου  να βρίσκουν ρυθμό και λύσεις στην επίθεση, ο Κένταυρος  έκανε την επιστροφή και τελείωσε το  πρώτο ημίχρονο μόνο δύο  τέρματα πίσω  (16-14) ,  δείχνοντας  τις προθέσεις του για το δεύτερο.




ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ




Ξεκίνημα με ορμή για τους Βολιώτες που κάνουν την ανατροπή στο 35’ (17-18). Ο Ολυμπιακός αντιδρά και περνά και πάλι μπροστά στο 39’ (20-19). Από το σημείο αυτό και μέχρι το 50’ (22-24)   ο Κένταυρος είναι μπροστά . Τραυματισμός του Σκετόπουλου και Αστέρη  καθώς και δίλεπτη αποβολή στον Παντελή δίνει την ευκαιρία στο Κερατσίνι να προηγηθεί στο 56’ (26-25) . Οι αθλητές όμως του Κενταύρου παρ’ ότι λιγότεροι στο γήπεδο, ισοφαρίζουν  26-26 στο 58,36’ καταθέτοντας την καρδιά τους στο παρκέ.

Το φινάλε συγκλονιστικό με τον Κένταυρο να ξεκινά αντίστροφα απ’ ότι ξεκίνησε , με άμυνα μπετόν και τον τερματοφύλακα του Κερατσινίου Ρασπίτσο να κρατά μόνος του το βαθμό της ισοπαλίας  για την ομάδα του αποκρούοντας  στο τελευταίο λεπτό δύο φορές σε σουτ των αντιπάλων του.

Οι ομάδες μοιραστήκανε τους βαθμούς  και οι αθλητές είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί σε έναν αγώνα με φοβερή ένταση , τον κρατήσανε μέσα σε αθλητικότατα πλαίσια χαρίζοντας σε όλους έναν καταπληκτικό αγώνα.

Οι διαιτητές (Φωκίτης – Παπαδάκης) , στάθηκαν καλά ,με  λάθη και για τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του αγώνα .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Ρασπίτσος,  Παντελάκης(2),  Κουλακάρης (4), Ματθιάδης (4),Λοπαρνάκης (1),Γιαννακόπουλος, Αγορός, Κονδύλης, Πανάγος (5), Ανδριώτης, Ντίνος(3), Τρίμπος(9), Τσακίρης(3), Παπάζογλου.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ (Τσιάπας):Ασλανίδης, Αναστασίου, Φώτος, Καλαποδάς(4), Μουσούλης, Πανάγος, Μιμίκος, Καρανάσιος, Ανδρέου (5), Σκετόπουλος (1), Παντελής (7), Αστέρης (9), Νούλης.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ



Να σημειώσουμε πως για τον Κένταυρο Αγριάς, ο βαθμός αυτός της ισοπαλίας είναι ο πρώτος βαθμός εκτός έδρας που κερδίζει η ομάδα της Αγριάς στην ιστορία της συμμετοχής της σε εθνικά πρωταθλήματα. Στον άλλον αγώνα του ομίλου ο ΔΙΚΕΑΣ μετά από μεγάλη εμφάνιση κέρδισε με σκορ 28 – 20 τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων και έβαλε φωτιά στον όμιλο, μιας και 3 ομάδες πια (Λεωνίδας, ΔΙΚΕΑΣ, Κερατσίνι) μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.
Η Βαθμολογία
1.       Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων       8
2.       Ολυμπιακό Κερατσινίου           7
3.       ΔΙΚΕΑΣ                                          7
4.       Κένταυρος Αγριάς                      3
5.       Έσπερος Καλλιθέας                   3




Την ομάδα του Δικέφαλου Αστέρα αντιμετωπίζει το άλλο Σάββατο ο Κένταυρος Αγριάς.




Με ανεβασμένη την  ψυχολογία ο Κένταυρος Αγριάς θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου την ομάδα του Δικέφαλου Αστέρα με μόνο στόχο την νίκη. Ο Κένταυρος θα πρέπει να πετύχει το απόλυτο στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια, για να μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση της 3ης θέσης  στον όμιλο, η στην χειρότερη των περιπτώσεων της 4ης , που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με τον «αδύναμο κρίκο» του άλλου ομίλου, την ομάδα του Αετού Ρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου