Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 16 - 29 (ΠΑΙΔΕΣ)

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ομάδα Παίδων του Κενταύρου Αγριάς, στο πρωτάθλημα Παίδων της Κ. Ελλάδας. Ο Κένταυρος επιβλήθηκε με σκορ 29 – 16 επί της αντίστοιχης ομάδας της Φθίας Λαμίας, στο κλειστό της Λαμίας.  Η νίκη δίνει σημαντικό ψυχολογικό προβάδισμα στην ομάδα Παίδων του Κενταύρου Αγριάς, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν αναλογισθεί μάλιστα κάποιος ότι επιτεύχθει επί μίας ομάδας από την οποία πέρυσι γνώρισε την ήττα μέσα στη Λαμία.



Ομάδα Παίδων Κένταυρος Αγριας  ΄(περίοδος 2011 - 2012)




                Οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού τις προθέσεις τους, καθώς με υποδειγματική άμυνα, αλλά και με εύστοχες επιλογές από την περιφέρεια στο σουτ πήραν προβάδισμα με σκορ 8 – 1 στο πρώτο 15λέπτο του ημιχρόνου. Με την ίδια ορμή επιθετικά, με τους Λαγδό και Μιμίκο να «βομβαρδίζουν» την αντίπαλη εστία, αλλά και με τον τερματοφύλακα Μπουργάνη σε μεγάλη μέρα, το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Κενταύρου προηγούμενη με σκορ 16 – 5. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Αθανασαράκης, ύστερα από την εξέλιξη του παιχνιδιού, έδωσε την ευκαιρεία και στους μικρότερους παίκτες να αγωνισθούν, οι οποίοι τα πήγαν το ίδιο περίφημα και έτσι στο 52ο λεπτό η διαφορά έφτασε στομεγαλύτερο εύρος της, 27 – 12 για τον Κένταυρο Αγριάς. Η ομάδα της Φθίας απλά κατάφερε να μειώσει με την λήξη του παιχνιδιού σε σκορ 29 – 16.


¨Ορκος τιμής για την νίκη!!!



΄              Όλοι οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου Αγριάς είναι άξιοι συγχαρητηρίων, για την εξαίρετη εμφάνιση και πιστεύουμε να συνεχίσουν με την ίδια αγωνιστηκότητα και στα επόμενα παιχνίδια για να έχουν το ποθητό αποτέλεσμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος Κ. Ελλάδας. Να θυμίσουμε πως στο πρωτάθλημα Παίδων Κ. Ελλάδας, εκτός από τις δύο προαναφερόμενες ομάδες συμμετέχουν και οι ομάδες του Μαλλιακού Στυλίδας (η περσινή πρωταθλήτρια) και των Σοφάδων.
              


Κώστας Μπουργάνης: "Κέρβερος" κάτω από τα δοκάρια.





"Γραμμή Μαζινό" -  η άμυνα των Παίδων του Κενταύρου Αγριάς



  Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 1 – 4, 3 – 11, 5 – 16, 8 – 21, 12 – 25, 16 – 29.
Κένταυρος Αγριάς (Αθανασαράκης Γιάννης): Μπουργάνης Κώστας, Καρατοσίδης Κυριάκος, Γεωργούδης Βασίλης (1), Ρονάλντο Πλάχα (2), Τζήμας Νίκος Junior, Μιμίκος Κώστας (8), Αρλίντ Σέχου, Σίμος Ηρακλής (1), Μαργώνης Δημήτρης (1), Γαρυφάλλου Δημήτρης, Τζήμας Νίκος (3), Λαγδός Χρήστος (13), Μούτος Αποστόλης, Βολιώτης Νίκος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου