Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ SAMBA ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΟ 2 - 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ΤΟ 20ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΟ 2  - 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ, Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ BEACH HANDBALL ΑΝΔΡΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΑΛΑΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΒΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.


ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΩΣ ΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΕ 4 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ 20ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΡΩΜΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ.
ΟΙ 4 ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: ΣΑΝΤΟΣ, ΣΑΟ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΟ ΝΤΕ ΚΑΜΠΟ, ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ.
ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ARENA SANTOS (ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 4.000 ΘΕΑΤΩΝ) :H ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΣΑΟ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΟ ΝΤΕ ΚΑΠΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ADIB MOYSES DIB GYM (ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 5.000 ΘΕΑΤΩΝ).ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΣΑΟ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΟ ΝΤΕ ΚΑΠΟ

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.   ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΙΜΠΙΡΑΠΟΥΕΡΑ (ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10.000 ΘΕΑΤΩΝ).
Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ


ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΙΜΠΙΡΑΠΟΥΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΕΟΔΜΗΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ JOSE CORREA (ΧΩΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 5.000 ΘΕΑΤΩΝ), ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. 
ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ

24 ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ 4 ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ 6 ΟΜΑΔΩΝ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ, ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ΣΤΙΣ 21.00 ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ (03.00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ), ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ - ΚΟΥΒΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ 18ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου