Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μαραθώνιος αγώνας Street Handball στην Αγριά.

Οι διοργανωτές του τουρνουά Street Handball Αγριάς, θα προχωρήσουν σε ένα τολμηρό εγχείρημα το προσεχές Σάββατο 2 Ιουλίου. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιήσουν έναν "μαραθώνιο" αγώνα Street Handball συνολικής διάρκειας 12 ωρών! Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Χάντμπολ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αγριάς. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί του Σαββάτου 2 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 8.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.Ο αγώνας θα είναι συνεχής χωρίς διακοπή, παρά μόνο για να αλλάζουν οι ομάδες εστίες, ανά μισή ώρα.


Ο χώρος του γηπέδου Χάντμπολ, στο προαύλιο του Γυμνασίου Αγριάς.

Το εγχείρημα είναι πρωτοποριακό και ίσως μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Στόχος των διοργανωτών είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές (από μικρά παιδιά των τμημάτων υποδομών ως και άνδρες και γυναίκες αθλητές), αλλά επίσης και φίλοι του αθλήματος που δεν είναι εν ενεργεία αθλητές, όπως γονείς των μικρών αθλητών από τα τμήματα υποδομών. Το σύνθημα είναι "έλα και εσύ να παίξεις Χάντμπολ" και απευθύνεται σε παιδιά 5 χρονών μέχρι ενήλικες της κατηγορίας +65, που το λέει η ψυχή και η καρδιά τους. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 2 ομάδες (όπου θα γίνονται συνεχείς αλλαγές) και θα παίξουν Χάντμπολ χωρίς διακοπή για 12 ολόκληρες ώρες.Οι διοργανωτές αναμένουν δεκάδες συμμετοχές, όχι μόνο από την Αγριά και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Αθλητές των τμημάτων υποδομών του Κενταύρου Αγριάς στον χώρο προπόνησής τους.


Το εγχείρημα λαμβάνει χώρα στο γήπεδο του Γυμνασίου Αγριάς, ο οποίος είναι και ο χώρος προπόνησης για δεκάδες παιδιά των τμημάτων υποδομών του Κενταύρου Αγριάς, μιας δημιουργικής κυψέλης για το άθλημα εδώ και 3 χρόνια. Παράλληλα γίνεται στον συγκεκριμένο χώρο (που είναι ένα γήπεδο με δάπεδο από τσιμέντο) για να προσδώσει στον αγώνα τον χαρακτήρα του Street Handball, και να αποτελέσει έτσι την καλύτερη διαφήμιση του τουρνουά Street Handball Αγριάς που θα γίνει φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά, από τις 7 - 10 Ιουλίου 2011 στην Αγριά Μαγνησίας.

Φώτο από το 2ο Τουρνουά Street Handball Αγριάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου