Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Τουρνουά Street Handball Αγριάς


Το τουρνουά Street Handball Αγριάς, ξεκίνησε σαν αθλητικό γεγονός τον Ιούλιο του 2009, με πρώτους διοργανωτές τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγριάς και την Α.Γ.Ε.Αγριάς - Κένταυρος 2008, ένα νέο αθλητικό σωματείο με έδρα την Αγριά, που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2008. Στόχος της διοργάνωσης ήταν η γνωριμία μικρών και μεγάλων με το άθλημα της Χειροσφαίρισης.


Το πρώτο τουρνουά Street Handball Αγριάς διοργανώθηκε από 2 - 5 Ιουλίου στον παραλιακό δρόμο της Αγριάς, μπροστά από το μνημείο πεσόντων. Συμμετείχαν στους αγώνες πάνω από 70 παιδιά (αγόρια και κορίτσια), ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον αρκετοί μεγάλοι. Το τουρνουά με τους συναρπαστικούς του αγώνες, υπο το φώς των προβολέων και του καλοκαιρινού φεγγαριού, προσέφερε αρκετές χαρές και συγκινήσεις τόσο στους συμμετέχοντες όσο και σε αυτούς που το παρακολούθησαν. Η μεγάλη του επιτυχία έθεσε τις βάσεις για να γίνει το τουρνουά θεσμός για την περιοχή, με την δυναμική προοπτική χρόνο με τον χρόνο να αποκτήσει πανελλαδικό και γιατί όχι διεθνή χαρακτήρα.

Το δεύτερο τουρνουά Strett Handball Αγριάς πραγματοποιηθηκε από 8 - 11 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Αγριάς. Συμμετείχαν πάνω από 100 μικροί αθλητές με τις βραδιές του τουνρουά να είναι συναρπαστικές κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για μικρούς μεγάλους. Συγκλονιστική θα μείνει η βραδιά των τελικών, η οποία παρόλο ότι συνέπιπτε χρονικά με την διαξαγωγή του μουντιάλ της Ν. Αφρικής, κράτησε το ενδιαφέρον εκατοντάδων θεατών που παρακολούθησε τους συναρπαστικούς τελικούς μέχρι τέλος.

Το τρίτο τουρνουά Street Handball Αγριάς, θα πραγματοποιηθεί φέτος από 7 - 10 Ιουλίου στους δρόμους και τις πλατείες της Αγριάς και αναμένεται να αποτελέσει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου