Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ME ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


Με την παρουσία  περίπου 150 παιδιών, από 6 δημοτικά σχολεία της περιοχής του Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά δημοτικών σχολείων Χάντμπολ, που διοργάνωσε ο Κένταυρος Αγριάς, την Κυριακή 20 Μαίου στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Τα παιδιά αγωνισθήκαν σε ένα τουρνουά, όπου κάθε ομάδα που συμμετείχε, έδωσε δύο αγώνες, προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα της Χειροσφαίρισης, αλλά και να νιώσουν την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού. Το χαμόγελο των παιδιών ήταν η καλύτερη επιβράβευση των διοργανωτών, ενώ η παρουσία αρκετών γονέων και φίλων των παιδιών, στις κερκίδες του ΕΑΚ, ήταν η επιβράβευση των μικρών αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν σε αυτό το τουρνουά.



                Να σημειώσουμε ότι η Χειροσφαίριση γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Μαγνησίας, με την έντονη δραστηριοποίηση των δύο συλλόγων της περιοχής μας, του Κενταύρου Αγριάς και του Εύρυτου Βόλου, αλλά και την λειτουργία μιας ακαδημίας Χειροσφαίρισης στην περιοχή της Σούρπης Αλμυρού. Η καλύτερη επιβράβευση όλων αυτών των προσπαθειών είναι η πραγματοποιήση φέτος τον Ιούνιο, των τελικών φάσεων τριών πανελλήνιων ηλικιακών πρωταθλημάτων, στα κλειστά γυμναστήρια του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Μάλιστα κάποια από τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά της Κυριακής, επιλεγήκαν ώστε να ενσωματωθούν στις ομάδες μίνι αγοριών και μίνι  κοριτσιών του Κενταύρου Αγριάς, που θα συμμετέχουν τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα γίνουν τον Ιούνιο στο Βόλο.




ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ




                Στο τουρνουά συμμετείχαν 6 δημοτικά σχολεία στην κατηγορία αγοριών και 4 δημοτικά σχολειά στην κατηγορία κοριτσιών. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα του τουρνουά και να σημειώσουμε ότι για τις ανάγκες του τουρνουά, όλοι οι αγώνες ήταν διάρκειας 25 λεπτών.

1ο Δ.Σ. Αγριάς – 2ο Δ.Σ. Αγριάς  (κορίτσια)  11 – 3

1ο Δ.Σ. Αγριάς – 7ο Δ.Σ. Βόλου (Αγόρια)   14 – 7

7ο Δ.Σ. Βόλου – Δημοτικό Διμηνίου (Κορίτσια) 7 – 6

7ο Δ.Σ. Βόλου – Δημοτικό Διμηνίου (Αγόρια)  10 – 3

1ο Δ.Σ. Αγριάς – 7ο Δ.Σ. Βόλου (Κορίτσια) 8 – 5

2ο Δ.Σ. Αγριάς – Δημοτικό Διμηνίου (Κορίτσια)  7 – 6

15ο Δ.Σ. Βόλου – 2ο Δ.Σ. Αγριάς (Αγόρια)  7 – 9

1ο Δ.Σ. Αγριάς – Δημοτικό Διμηνίου (Αγόρια)  9 – 2

24ο Δ.Σ. Βόλου – 2ο Δ.Σ. Αγριάς (Αγόρια) 2 – 13

15ο Δ.Σ. Βόλου – 24ο Δ.Σ. Βόλου (Αγόρια) 5 – 4




                Το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008 ευχαριστεί τις διευθύνσεις των δημοτικών σχολείων που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στο τουρνουά, τους γυμναστές και τους γονείς των σχολείων που συνοδέψαν τα παιδιά, τους διαιτητές και τους χρονομέτρες που εθελοντικά προσφέραν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες, την διοίκηση του ΕΑΚ Βόλου για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου