Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

3 ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ...ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΗΒΟΣ!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ 3 ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ.



Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΦΗΒΟ"  ΟΡΦΕΑ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ Κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ, ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17 ΔΕΛΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΣΤΕΡΑ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ. 
Ο ΝΕΑΡΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. 
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ, Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ, ΠΗΡΑΝ ΠΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 27 & 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 7 & 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.




Ο νεαρός Ανδρέου με την φανέλλα με το νούμερο 9.


O νεαρός Βολιώτης, που γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 1995, ξεκίνησε την ενασχόληση με την χειροσφαίριση από μικρή ηλικία, από τις ακαδημίες του Εύρυτου Βόλου. Φέτος τον Σεπτέμβριο του 2011 "μετακινήθηκε" στον Κένταυρο Αγριάς, και προπονείται με προπονητή τον Βασίλη Σκανδάλη. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής υπολογίζει πολλά σε αυτόν για την ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. ¨Ηδη ο νεαρός συνέβαλλε τα  μέγιστα στα 2 πρώτα παιχνίδια του Κενταύρου Αγριάς στη Β΄ Εθνική, πετυχαίνοντας μάλιστα και 5 τέρματα. Ο νεαρός "αριστερόχειρας", που αγωνίζεται είτε ως δεξί εξτρέμ, είτε ως δεξί ίντερ, διακρίνεται για την ταχύτητά του και την δεινότητα του στο σκοράρισμα.



Την σκυτάλη πέρνουν 3 παίδες του Κενταύρου Αγριάς, οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Ιατρούδη, στην προπόνηση του Βόρειου κλιμακίου της εθνικής παίδων, που θα γίνει την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011 και από ώρα 18.30 - 20.30 στο κλειστό του ΔΑΚ Συκεών. Πρόκειται για τον "αριστερόχειρα" Λαγδό Χρήστο, το πίβοτ Μιμίκο Κώστα και τον τερματοφύλακα Μπουργάνη Κώστα.





Ο "αριστερόχειρας" Χρήστος Λαγδός


 Ο Χρήστος Λαγδός γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1966 στην Αγριά Βόλου. Ασχολείται με το Χάντμπολ εδώ και 4 χρόνια, συμμετέχοντας στις ακαδημίες του Κενταύρου Αγριάς. Έχει ήδη κληθεί και συμμετάσχει σε προπονήσεις περιφερειακών κλιμακίων παμπαίδων για 2 συνεχόμενες χρονιές. Πρόκειται για έναν παίκτη που διακρίνεται για την ταχύτητά του και το τεχνικό σουτ. Αγωνίζεται είτε σαν δεξί εξτρέμ είτε σαν δεξί ίντερ.




Ο Κώστας Μιμίκος


 Ο Κώστας Μιμίκος γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 1997 στο Βόλο. Ασχολείται με το Χάντμπολ, εδώ και 5 χρόνια, συμμετέχοντας στις ακαδημίες του Εύρυτου Βόλου. Προέρχεται μάλιστα από "Χαντμπολική οικογένεια" (είναι κουνιάδος του πίβοτ του Κενταύρου Αγριάς, Καποτά Νίκου). Διακρίνεται για τα φυσικά του χαρίσματα στο ύψος και στην δύναμη, γι αυτό και διακρίνεται αγωνιζόμενος στη θέση του πίβοτ. Έχει ήδη κληθεί και συμμετάσχει σε προπονήσιες περιφερειακών κλιμακίων παμπαίδων κατά την περσινή χρονιά. Από τον φετινό Σεπτέμβριο μετακινήθηκε στον Κένταυρο Αγριάς, και προπονείται, όπως και οι άλλοι τρεις με τον Βασίλη Σκανδάλη.





Ο Κώστας Μπουργάνης




Ο Κώστας Μπουργάνης γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1997 στην Αγριά Βόλου. Ασχολείται με το Χάντμπολ, εδώ και 4 χρόνια συμμετέχοντας στις τμήματα υποδομών του Κενταύρου Αγριάς. Πρόκειται για ένα πηγαίο ταλέντο του Χάντμπολ, που μπορεί να αγωνισθεί σε οποιαδήποτε θέση. Έχει καθιερωθεί αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα, και διακρίνεται για την μαχητικότητα, το θάρρος του, και το "επιθετικό" του παιχνίδι (με την τροφοδότηση και δημιουργία "αιφνιδιασμών" για την ομάδα του).


 
 
Να δώσουμε συγχαρητήρια στους 4 νεαρούς Βολιώτες χαντμπολίστες της περιοχής μας, να τους ευχηθούμε καλη επιτυχία σε ότι κάνουν από εδώ και πέρα και να ευχηθούμε να έχουμε και άλλα παιδιά απο την περιοχή μας, που πολύ σύντομα θα έχουν παρόμοια καταξίωση  και θα κληθούν σε κλιμάκια Εθνικών ομάδων. Να σημειώσουμε ότι και οι 4 νεαροί χαντμπολίστες, διακρίνονται στον μέγιστο βαθμό στα τουρνου Street Handball της Αγριάς, όπου συμμετέχουν ανελλιπώς. Μάλιστα ο Ανδρέου Ορφέας αναδείχθηκε και 1ο σκόερ και ο καλύτερος παίκτης του περσινού τουρνουά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου