Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET HANDBALL ΑΓΡΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET HANDBALL ΑΓΡΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 - 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΓΡΙΑΣ.



ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΕΣΜΟ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ 4η  ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.










ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Γ.Ε. ΑΓΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΙΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.











ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 5 - 17 ΧΡΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.












ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ:
1.            ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ 1995 - 1996 (ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΤΕΣ)
2.            ΑΓΟΡΙΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ 1997 – 1998
3.            ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ 1997 – 1998
4.            ΑΓΟΡΙΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ 1999 – 2000
5.            ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ 1999 – 2000
6.            ΑΓΟΡΙΑ – ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ 2001 ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑ (ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΤΕΣ)










ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ – ΡΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 15 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 5ΛΕΠΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΥ (ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ).
ΤΑ «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ» ΓΚΟΛ ΜΕΤΡΑΝΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ).
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΩΘOYN ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚA ΔΙΠΛΩΜΑTA, ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΑ & ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ.










ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 14.30.



ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 3 ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ) ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ: ΤΡΙΤΗ 24/7/2012 (19.00 – 21.00), ΠΕΜΠΤΗ 26/7/2012 (19.00 – 21.00), ΣΑΒΒΑΤΟ 28/7/2012 (19.00 – 21.00), ΤΡΙΤΗ 31/7/2012 (19.00 – 21.00) & ΠΕΜΠΤΗ 2/8/2012 (11.00 – 14.30).

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ - ΡΙΩΝ) ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ E- MAIL:

kprotosigelos@gmail.com
streetagrias@gmail.com











ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΨΑΡΑΔΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΑΓΡΙΑΣ, Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET HANDBALL ΑΓΡΙΑΣ.








Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΠΟΥ ΔΕΙΞΗΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ 17 - 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 42 ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 800 ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.




ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. ΕΝΩ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ,  ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.



ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 800 ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.




ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΩΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ "ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.



ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.



ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΗΛΩΣΑΝ Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ




 ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.





Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ




ΚΑΛΟ  ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ, ΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ ΤΟ 2003 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΟΡΦΑΝΟ, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ....

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΝΕΡΓΟ. ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.




ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ



ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

ΕΦΟΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΟΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΡΟΑΥΛΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.



ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ, ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.



Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ....ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ!

ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ OPEN ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.




ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΚΜΙΣΗ ΜΕ 5 ΠΑΙΔΙΑ (ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!




ΟΙ ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΟΥΚΜΙΣΗ, ΕΝΑ 8ΧΡΟΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΕΥΤΥΧΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ.



ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΟΥΚΜΙΣΗ (Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ),
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΜΙΣΗ (ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ),
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ!




 
ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΥΚΜΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, 5 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.





ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΜΙΣΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ),
ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΥΚΜΙΣΗΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ),
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ!





Ο ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ...

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ 23 - 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΣΤΕΡΑ. ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. 37 - 11 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΥΠΕΡΟΠΛΟ", ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΙΤΕΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΟΚΝΑ, ΜΕ ΗΛΙΟ, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΟΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ... Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ.












ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ. Ο ΛΑΓΚΑΔΙΩΤΗΣ ΡΕΦΕΡΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ...
ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.





ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ...





ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΕΣΤΑ, ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΑ:
" ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ" ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΡΙΝ ΕΝΑ - ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ..."





ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ: ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ





ΜΕ ΜΙΑΣ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, 16 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ...
ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

Ανακοίνωση Κένταυρος Αγριάς για τα ηλικιακά πρωταθλήματα

Το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε. Αγριάς - Κένταυρος 2008, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση αναφερόμενο στα ηλικιακά πρωταθλήματα του Χάντμπολ, που πραγματοποιηθήκαν στον Βόλο, από 18 - 27 Ιουνίου:



“Συγχαίρουμε για την εξαίρετη προσπάθεια που κατέλαβαν κατά την διάρκεια των τελικών φάσεων των πανελλήνιων πρωταθλημάτων Χάντμπολ, όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των ομάδων μας. Τους συγχαίρουμε τόσο για το αγωνιστικό τους σθένος που επέδειξαν, όσο και για το αθλητικό τους ήθος, που οδήγησε στην απονομή του κυπέλλου Fair Play, από τους διοργανωτές στην ομάδα Μίνι αγοριών και κοριτσιών. Συγχαίροθμε θερμά του προπονητές των ομάδων: Αθανασαράκη Γιάννη, Κυριάκο Γιώργο, Δημαρέλο Γιάννη, για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν όλη αυτή τη χρονιά. Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που μας τα εμπιστεύονται σε αυτή την προσπάθειά μας.







            Οι αθλητές, οι αθλήτριες μας και οι προπονητές τους είναι άξιοι πολλών επαίνων και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο, γιατί προσπαθούν με μεράκι για ότι κάνουν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, προπονούμενοι στο ανοικτό γήπεδο του Γυμνασίου Αγριά και σε άλλα προαύλια σχολείων, ουσιαστικά σε αυτοσχέδια γήπεδα, τσιμεντοστρωμένα, χάνοντας πολλές ώρες προπονήσεων όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.






Τώρα που «σκόνη» των πράγματι πετυχημένων και άριστα διοργανωμένων τελικών φάσεων των ηλικιακών πρωταθλημάτων του Χάντμπολ στον Βόλο, δεν έχει ακόμα φύγει, τώρα που η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Βόλου μετρούν μόνο οφέλη από αυτές τις διοργανώσεις και τονίζουν πως θέλουν την ανάπτυξη του Χάντμπολ στην Θεσσαλία, τώρα είναι η ώρα για να δεσμευτούν έμπρακτα για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αγριάς και την δημιουργία ενός ανοικτού γηπέδου με πλαστικό τάπητα στην περιοχή, που θα δώσει άλλη πνοή στις προσπάθειες του σωματείου μας και αυτών των παιδιών”.


Ομάδα παμπαίδων Κένταυρος Αγριάς - η μελλοντική ανδρική ομάδα του συλλόγου

Στο δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Παμπαίδων του Χάντμπολ, συμμετείχε από το Σάββατο 23 Ιουνίου ως και την Τετάρτη 27 Ιουνίου η ομάδα παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς. Οι μικροί του Γιάννη Αθανασαράκη αν και είχαν ένα σχετικά νωθρό ξεκίνημα απέναντι στον μετέπειτα δευτεραθλητή Ελλάδας, ομάδα του Δικέφαλου Αστέρα, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με σκορ 37 – 11, είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ανέβουν ψυχολογικά και στον επόμενο αγώνα να σημειώσουν μια μεγάλη νίκη επί της Πολιτείας με σκορ 22 – 16. Στον αγώνα με την ΧΑΝΘ, απέναντι σε μια τεχνική ομάδα στάθηκαν πολύ καλά αμυντικά, όμως η αστοχία στις τελικές προσπάθειες έφερε την ήττα με σκορ 15 – 8.




Ομάδα Παμπαίδων Κένταυρος Αγριάς, όπως παρατάχθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας με Δικέφαλο Αστέρα



Η συνέχεια στην φάση των ομίλων για τις θέσεις από 17η ΄- 24η, ήταν εξαιρετική, με την ομάδα να παρουσιάζει θετικά αγωνιστικά στοιχεία, πολύ καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα αποτελέσματα που έφερε έχουν ως εξής:



Ομάδα παμπαίδων Κένταυρος Αγριάς, όπως παρατάχθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με το Καλαμαρί




Κένταυρος Αγριάς – Καλαμαρί  27 – 21

Κένταυρος Αγριάς – Μικτή Θεσσαλονίκης  10 – 0 (δεν κατέβηκε η Μικτή)

Κένταυρος Αγριάς – Διομήδης Άργους 12 – 17

Ο αγώνας κατάταξης με την ομάδα της Πολιτείας, έδωσε στην ευκαιρία στους μικρούς του Γιάννη Αθανασαράκη να δείξουν χαρακτήρα, να αγωνισθούν υπέροχα και επιθετικά και αμυντικά, και το κυριότερο να έχουν τα ψυχικά αποθέματα να «γυρίσουν» ένα παιχνίδι που ήταν πίσω στο σκορ στο 30ο λεπτό και να το κερδίσουν τελικά με σκορ 19 – 15. Η παμπαίδες του Κενταύρου Αγριάς κατατάχθηκαν τελικά στη 19η θέση ανάμεσα σε 24 ομάδες, δείχνοντας πως είναι η ομάδα στην οποία μπορεί να στηριχθεί η μελλοντική ανδρική ομάδα του σωματείου. Οι σκέψεις μάλιστα της διοίκησης είναι να ζητηθεί από την ομοσπονδία την επόμενη σεζόν, η ομάδα παμπαίδων να συμμετέχει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Κεντρικής Μακεδονίας.



Ομάδα Παμπαίδων Κένταυρος Αγριάς, όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Διομήδη Άργους




            Η σύνθεση της ομάδας Παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς είναι: Αθανασαράκης Γιάννης (προπονητής), Καρατοσίδης Κυριάκος, Γεωργούδης Βασίλης, Σδρούλιας Στέλιος, Κωνσταντέλιας Μιχάλης, Τσουρές Νίκος, Τσουρές Στέφανος, Κασσαβέτης Δημήτρης, Τζήμας Νίκος, Λικάι Δημήτρης, Μάνος Αλέξανδρος, Πλάχα Ρονάλντο, Σκούκα Ντόναλντ, Μπαλιώτας Σπύρος, Κωνσταντέλιας Κων/νος, Μακρής Γιάννης, Καραντάκος Θανάσης, Φώτος Δημήτρης, Σιώμος Γιάννης, Λουκίδης Χρήστος, Αλτίνης Στάθης.




Παμπαίδες Κένταυρος Αγριάς : την ημέρα των απονομών

Ομάδα Μίνι Κοριτσιών Κένταυρος Αγριάς, άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον


Η ομάδα μίνι κοριτσιών του Κενταύρου Αγριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μίνι κοριτσιών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, από 18 – 22 Ιουνίου και συμμετείχαν 9 ομάδες, έφερε τα παρακάτω αποτελέσματα στην φάση των ομίλων:

ΓΑΣ Καματερού – Κένταυρος Αγριάς 18 – 3

Φέρωνας Βέροιας – Κένταυρος Αγριάς    21 – 7

Ακρίτες Νευροκοπίου – Κένταυρος Αγριάς    21 – 13

Κωνσταντινουπολίτες Πυλαίας – Κένταυρος Αγριάς  30 – 11

Ενώ στον αγώνα κατάταξης γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Νέας Ιωνίας με σκορ 17 – 8, για να καταταγούν τελικά στην 9η θέση. Η ομάδα των κοριτσιών που και αυτή όπως και των αγοριών είχε πολύ λίγο χρόνο κοινής προετοιμασίας όλων των αθλητριών μαζί (σχεδόν ένα μήνα), κέρδισε πολλές εμπειρίες από αυτούς τους αγώνες, ενώ παρουσίασε ένα αγωνιστικό πρόσωπο συνεχώς βελτιωμένο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κέρδισαν μάλιστα τον θαυμασμό των προπονητών των άλλων ομάδων, για τον σωματότυπο των αθλητριών, οι οποίοι τόνισαν πως με συντονισμένη δουλειά και προσπάθεια μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα στο μέλλον.


Ομάδα Μίνι Κοριτσιών Κένταυρος Αγριάς


Η σύνθεση της ομάδας Μίνι κοριτσιών του Κενταύρου Αγριάς, που αγωνίσθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι η εξής: Κυριάκος Γιώργος (προπονητής), Αθανασάκη Στεφανία, Κλειτσογιάννη Χρύσα, Ντότσια Χαρά, Δάμου Χριστίνα, Μπαμπαλή Χριστίνα, Σκούκα Έρσα, Αναγνωστάκη Σουλτάνα, Δημητρώφ Γενοβέφα, Μακρή Γεωργία, Ζαφειρίου Αικατερίνη, Βασιλιώρη Παναγιώτα, Δεμελή Άννα, Αργυρίου Μαρία, Λαγκόζι Λίρα, Αβντόλι Μαρία, Δημάκη Αικατερίνη.




Ομάδα Μίνι αγοριών Κένταυρος Αγριάς, ομάδα με χαρακτήρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Χάντμπολ


Η συνολική παρουσία της ομάδας Μίνι Αγοριών κρίνεται εξαιρετικά επιτυχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Β. Ελλάδας, που έγινε από 18 – 22 Ιουνίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Η ομάδα αγωνιζόμενη στην φάση των ομίλων, έφερε τα εξής αποτελέσματα:

Kένταυρος Αγριάς – ΠΑΟΚ   30 – 26

Φίλλιπος Βεροίας – Κένταυρος 29 – 17

Κένταυρος Αγριάς – ΧΑΝΘ     20 – 23

Ζαφειράκης Νάουσας   27 – 18

            Στον αγώνα κατάταξης για την 7η – 8η θέση αγωνισθήκαν με την ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου και γνώρισαν την ήττα με σκορ 17 – 12, για να καταταγούν τελικά στην 8η θέση ανάμεσα σε εννιά ομάδες που συμμετείχαν. Η συνολική παρουσία της ομάδας κρίνεται πολύ ικανοποιητική αν κρίνει κανείς ότι αποτελείται από παιδιά που κάνουν προπονήσεις από ένα χρόνο ως ένα μήνα, μερικά από αυτά. Μάλιστα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια και σε αυτά που γνώρισε την ήττα δεν έπεσε αμαχητί, δείχνοντας πως με συντονισμένη δουλειά και προσπάθεια θα έχει πολύ μέλλον.



Ομάδα Μίνι Αγοριών Κένταυρος Αγριάς


Η σύνθεση της ομάδας, που αγωνίσθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι η εξής: Κυριάκος Γιώργος -  Αθανασαράκης Γιάννης (προπονητές), Αλτίνης Στάθης, Αλτίνης Παναγιώτης, Λουκίδης, Χρήστος, Φώτος Δημήτρης, Δουλάς Ιωάννης, Καραντάκος Αθανάσιος, Κωνσταντέλιας Κων/νος, Σιώμος Ιωάννης, Μακρής Ιωάννης, Μακρής Γιώργος, Μακρής Νεκτάριος,  Σώκετ Κων/νος, Κατσίκας Νικόλαος, Παπανίκος Βάγιος, Χαλκιάς Αθανάσιος, Γιαννακούλας Ορέστης, Κορομηνάς Κων/νος, Λέντσι Σέχου.





Απονομές σε Μίνι Αγόρια και Μίνι Κορίτσια