Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΑΧΕΣ.ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ 3 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΥΠΟΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΟΜΆΔΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΦΕΤΟΣ Η ΟΧΕ!!!


ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ ΣΤΟΝ 2ο ΥΠΟΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ 4ος ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ.
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.





ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΟΜΙΛΟ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ, ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, Ο ΔΙΚΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ) ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ.



ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΙΠΛΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΔΙΚΕΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ) ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. ΑΝ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΤΑ 90% ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.
ΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΣΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ, ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ).




ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ 4ος ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΕΝΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!



Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ 3οΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ (3 ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ 3 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ), ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΌ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΣΤΕΡΑ. 

ΜΟΝΟ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΣΤΕΡΑ (ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 6 ΤΕΡΜΑΤΩΝ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ.
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΚΕΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  ΕΡΘΟΥΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Η ΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!!

ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ 4 - 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 4ος ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ" ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΡΙΟΥ.





ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ:  ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (ΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ).
ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΣΤΕΡΑ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΓΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.



2ΟΣ ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ 5Ος ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΝΩ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 4ΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ.




ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΣΗΣ: ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΠΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ 4οΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.


ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ:

ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ (12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)
ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ (4 ΜΑΡΤΙΟΥ)



ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ,  ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ.

ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ: ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΠΗΓΑΣΟ ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΑΝΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ.


ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ - ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΡΜΑΤΩΝ.
ΑΠΛΑ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΤΙΣΑΒΑΝΤΑΖ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΙΤΟΣ.





ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ Κ. ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΕΥΡΥΤΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Τον τίτλο του πρωταθλητή Κ. Ελλάδας στην κατηγορία εφήβων κατέκτησε η ομάδα του Εύρυτου Βόλου κερδίζοντας το προοηγούμενο Σάββατο με σκορ 20 – 17 την αντίστοιχη ομάδα της Φθίας Λαμίας. Ήταν το καθοριστικό παιχνίδι που έκρινε και τον πρωταθλητή της ένωσης Κ. Ελλάδας, καθώς πριν το παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν τους ίδιους βαθμούς. Να σημειώσουμε ότι μέχρι τότε οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη στην έδρα τους, (ο Εύρυτος είχε κερδίσει την Φθία στις 14 Ιανουαρίου στον Βόλο, και η Φθία την ομάδα του Ευρύτου στις 22 Ιανουαρίου στην Λαμία), ενώ είχαν κερδίσει και οι δύο με σκορ 10 –0 την ομάδα του Δόλοπα Καρδίτσας, σε όλα τα μεταξύ τους παιιχνίδια, η οποία αν και είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα τελικά δεν κατέβηκε στους αγωνιστικούς χώρους.


        Η ομάδα του Θεοδωρή Παπαδόπουλου ξεκίνησε από την αρχή δυνατά τον αγώνα δείχνοντας τις προθέσεις της και έτσι, με υποδειγματική άμυνα και με καλά ποσοστά στην επίθεση, έφθασε με την λήξη του ημιχρόνου να προηγείται με σκορ 12 – 5, δείχνοντας ποιος θα είναι το «αφεντικό» του παιχνιδιού. Η διαφορά που κτίστηκε στο πρώτο ημίχρονο χαλάρωσε τις προσπάθειες των παικτών του Ευρύτου στο β΄ ημίχρονο, ενώ έδωσε και την ευκαιρεία στον Παπαδόπουλο να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Φθίας ήταν να μειώσει το σκορ, το οποίο διαμορφώθηκε σε 20 – 17 για την ομάδα του Εύρυτου Βόλου με την λήξη του παιχνιδιού.


        Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους έφηβους του Ευρύτου να πανηγυρίζουν με ξέφρενους πανηγυρισμούς την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Κ. Ελλάδας. Να σημειώσουμε ότι για τους παίκτες του Θεοδωρή Παπαδόπουλου αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος, μετά τον περσινό τίτλο στην κατηγορία των παίδων.
Ο Εύρυτος αγωνίσθηκε με τους: (Ζαφείρης – Παπαδόπουλος) Κούπας, Κοζανίτης (1), Ζερβός (2), Προφαντής (1), Δάμου (4), Βατσαρέας (2), Μαλανδρίνος (3), Ευθυμίου (6), Πιπής (1), Καραόλιας.



Εφηβική ομάδα του Εύρυτου Βόλου - πρωταθλήτρια Κ. Ελλάδας 2012



        Η ομάδα του Εύρυτου Βόλου θα διεκδικήσει τώρα στην επόμενη φάση σε μονό αγώνα μπαράζ την είσοδό της στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων. Σύμφωνα με την προκύρυξη των ηλικιακών πρωταθλημάτων της ΟΧΕ μετά την  ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων των Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα, μέχρι της 15 Φεβρουαρίου, θα βγουν οι 24 ομάδες για την επόμενη φάση.

        Σε αυτή την φάση σύμφωνα με την προκύρηξη συμμετέχει ο Εύρυτος Βόλου(σαν πρώτη ομάδα από την Θεσσαλία της ΕΣΧΚΕ), καθώς και η ομάδα της Φθίας Λαμίας (σαν πρώτη ομάδα από την Στερεά Ελλάδα της ΕΣΧΚΕ). Θα δημιουργηθούν 12 ζευγάρια, που θα δώσουν μονούς αγώνες μπαράζ, για να βγουν οι 12 ομάδες που θα συμμετέχουν στην ημιτελική φάση.

        Σύμφωνα με την προκύρηξη ο Εύρυτος Βόλου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας (που είναι η ομάδα του Φίλιππου Βεροίας), ενώ η ομάδα της Φθίας Λαμίας θα αντιμετωπίσει τον τριταθλητή του πρωταθλήματος Αττικής (που είναι η ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.).



Εφηβική ομάδα Φίλιππου Βεροίας - περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος στους παίδες.



        Η ομάδα του Φίλιππου Βεροίας είναι γνώριμη στην ομάδα του Εύρυτου Βόλου, καθώς την είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι στην ίδια φάση των μπαράζ. Είναι μάλιστα και η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος στους παίδες. Στο φετινό πρωτάθλημα της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας είχε τα εξής αποτελέσματα:
Φίλιππος Βεροίας – Μίλωνα Γιαννιτσών        36 – 10
Φίλιππος Βεροίας – Ζαφειράκης Νάουσσας     10 – 0
Μίλωνας Γιαννιτσών – Φίλιππος Βεροίας        12 – 29
Ζαφειράκης Νάουσσας – Φίλιππος Βεροίας     20 - 29



Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην εφηβική ομάδα του Εύρυτου Βόλου στον αγώνα μπαράζ με την ομάδα του Φίλιππου Βεροίας. Πρόκειται σαφώς για μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα (την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας), αλλά είναι πολύ σημαντικό για τον Εύρυτο Βόλου και για το μαγνησιώτικο Χάντμπολ, πως η ομάδα της Μαγνησίας συμμετέχει για 2η συνεχόμενη φορά στην φάση των μπαράζ διεκδικόντας την είσοδο στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων.

Στην ημιτελική φάση, σύμφωνα με την προκύρηξη συμμετέχουν 12 ομάδες, που θα προκριθούν από τα μπαράζ, οι οποίες θα χωριστούν (μετά από κλήρωση) σε 3 ομίλους των 4 ομάδων, για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στην τελική φάση των Final Six (συμμετέχουν οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο).

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 16 - 29 (ΠΑΙΔΕΣ)

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ομάδα Παίδων του Κενταύρου Αγριάς, στο πρωτάθλημα Παίδων της Κ. Ελλάδας. Ο Κένταυρος επιβλήθηκε με σκορ 29 – 16 επί της αντίστοιχης ομάδας της Φθίας Λαμίας, στο κλειστό της Λαμίας.  Η νίκη δίνει σημαντικό ψυχολογικό προβάδισμα στην ομάδα Παίδων του Κενταύρου Αγριάς, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν αναλογισθεί μάλιστα κάποιος ότι επιτεύχθει επί μίας ομάδας από την οποία πέρυσι γνώρισε την ήττα μέσα στη Λαμία.



Ομάδα Παίδων Κένταυρος Αγριας  ΄(περίοδος 2011 - 2012)




                Οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού τις προθέσεις τους, καθώς με υποδειγματική άμυνα, αλλά και με εύστοχες επιλογές από την περιφέρεια στο σουτ πήραν προβάδισμα με σκορ 8 – 1 στο πρώτο 15λέπτο του ημιχρόνου. Με την ίδια ορμή επιθετικά, με τους Λαγδό και Μιμίκο να «βομβαρδίζουν» την αντίπαλη εστία, αλλά και με τον τερματοφύλακα Μπουργάνη σε μεγάλη μέρα, το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Κενταύρου προηγούμενη με σκορ 16 – 5. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Αθανασαράκης, ύστερα από την εξέλιξη του παιχνιδιού, έδωσε την ευκαιρεία και στους μικρότερους παίκτες να αγωνισθούν, οι οποίοι τα πήγαν το ίδιο περίφημα και έτσι στο 52ο λεπτό η διαφορά έφτασε στομεγαλύτερο εύρος της, 27 – 12 για τον Κένταυρο Αγριάς. Η ομάδα της Φθίας απλά κατάφερε να μειώσει με την λήξη του παιχνιδιού σε σκορ 29 – 16.


¨Ορκος τιμής για την νίκη!!!



΄              Όλοι οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου Αγριάς είναι άξιοι συγχαρητηρίων, για την εξαίρετη εμφάνιση και πιστεύουμε να συνεχίσουν με την ίδια αγωνιστηκότητα και στα επόμενα παιχνίδια για να έχουν το ποθητό αποτέλεσμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος Κ. Ελλάδας. Να θυμίσουμε πως στο πρωτάθλημα Παίδων Κ. Ελλάδας, εκτός από τις δύο προαναφερόμενες ομάδες συμμετέχουν και οι ομάδες του Μαλλιακού Στυλίδας (η περσινή πρωταθλήτρια) και των Σοφάδων.
              


Κώστας Μπουργάνης: "Κέρβερος" κάτω από τα δοκάρια.





"Γραμμή Μαζινό" -  η άμυνα των Παίδων του Κενταύρου Αγριάς



  Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 1 – 4, 3 – 11, 5 – 16, 8 – 21, 12 – 25, 16 – 29.
Κένταυρος Αγριάς (Αθανασαράκης Γιάννης): Μπουργάνης Κώστας, Καρατοσίδης Κυριάκος, Γεωργούδης Βασίλης (1), Ρονάλντο Πλάχα (2), Τζήμας Νίκος Junior, Μιμίκος Κώστας (8), Αρλίντ Σέχου, Σίμος Ηρακλής (1), Μαργώνης Δημήτρης (1), Γαρυφάλλου Δημήτρης, Τζήμας Νίκος (3), Λαγδός Χρήστος (13), Μούτος Αποστόλης, Βολιώτης Νίκος. 



ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΑΝ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!

Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν σήμερα στη Λαμία τα κορίτσια της γυναικείας ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Επιβλήθηκαν με σκορ 21 – 10 επί της ομάδας της Φθίας Λαμίας. Με την νίκη τους αυτή έφθασαν στους 6 βαθμούς και «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της Κ. Ελλάδας της Β΄ Εθνικής κατηγορίας του Χάντμπολ Γυναικών. Με την μέχρι τώρα μάλιστα παρουσία της η ομάδα του Γιώργου Κυριάκου δείχνει το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο, ώστε να διεκδικήσει στη συνέχεια σε αγώνες μπαράζ την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.


Η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς.




                Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά με χαμένες ευκαιρείες και πέναλτι, εκατέρωθεν και για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα στο 6ο λεπτό το σκορ να παραμένει στο 0 – 0! Το παιχνίδι «ξεκλείδωσε» επιθετικά η νεαρή Μεκάση για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, η οποία με δυό ατομικές ενέργειες από θέση εξτρέμ έβαλε μπροστά με 2 – 0 την ομάδα της. Ακολούθησε ένα επιθετικό «κρεσέντο» για τις παίκτριες του Κενταύρου και έτσι στο 12ο λεπτό το σκορ έγινε 5 – 0. Στο ίδιο μοτίβο και με πολύ καλή άμυνα οι παίκτριες του Κενταύρου βρέθηκαν προηγούμενες με την λήξη του  ημιχρόνου με σκορ 10 – 5.   

                Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, με άμυνα – γρανίτη, τα  κορίτσια του Κενταύρου Αγριάς εκμηδενίσαν την επιθετική επάρκεια της αντίπαλης ομάδας, και με πολλά κλεψίματα στην άμυνα που γινότανε εύκολα γκολ, «έκτισαν» μια σημαντική διαφορά, έτσι ώστε στο 51ο λεπτό η διαφορά να γίνει διψήφιος αριθμός για την ομάδα της Αγριάς (18 – 8). Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς νικήτρια με σκορ 21 – 10.

                Να σημειώσουμε πως και οι 14 παίκτριες τουκ Κενταύρου Αγριάς, πήραν τον άναλογο χρόνο στο παιχνίδι και όλες συμμετείχαν με τον τρόπο τους σε αυτή την σημαντική τρίτη νίκη για την ομάδα της Αγριάς. Η μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα ανήκει στην Εβίτα Σταμοπούλου η οποία έφθασε στα 8 τέρματα στο παιχνίδι.

                Τα δεκάλεπτα του αγώνα:  0 – 3, 2 – 8, 5 – 10, 5 – 13, 8 – 17, 10 – 21.
Φθία Λαμίας (Βέργιος Ιωάννης): Τάτση, Αγραφιώτη, Τάτση (2), Πλιάτσικα, Λαμπριανίδου (5), Πίσσα (3), Μούντζου, Αγραφιώτη, Λιάκου, Κατσαρού, Φραγκίστα, Σκέντζου.
Κένταυρος Αγριάς (Κυριάκος Γιώργος): Κυριάκου, Βλάχου (2), Σακατζή (1), Ρυμενίδη, Παπούλια (2), Δάμου, Μεκάση (2), Γαρυφάλλου, Αδάμου (3), Σισμανίδου, Σταμοπούλου (8), Μανώλη (2), Κωνσταντινίδου, Σακαρίκου (1).

                Η γυναικεία ομάδα του Κενταύρου Αγριάς ολοκλήρωσε με αυτόν τον αγώνα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρώτου γύρου και απομένουν άλλα τρία παιχνίδια μέχρι την λήξη της κανονικής φάσης, για να πανυγηρίσει την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο της Κ. Ελλάδας. Τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι με την Αναγέννηση Λαμίας (εκτός) στις 19/2, με τον Έσπερο Λαμίας (εντός) στις 4/3 και με την Φθία Λαμίας (εντός) στις 17/3.


                Να σημειώσουμε πως στον αγώνα του 1ου ομίλου είχαμε το αποτέλεσμα :
Γ.Σ. Σαλαμίνας – Ακαδημία των Σπορ Πατρών   16 – 24.
Ο όμιλος αυτός ενδιαφέρει την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, καθώς την νικήτρια ομάδα του συγκεκριμένου ομίλου θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα μπαράζ,  για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Στον συγκερκιμένο όμιλο εκτός από τις δύο προαναφερόμενες ομάδες, συμμετέχει και η ομάδα του Γ.Σ. Άρτας.  

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 26 - 26.

Ένα καταπληκτικό  παιχνίδι διεξήχθη  το Σάββατο απόγεμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Κερατσινίου  για τη Β Εθνική  Ανδρών μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και του Κένταυρου Αγριάς Βόλου. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πάθος , ένταση , εναλλαγές στο προβάδισμα  και ένα τέλος που παραλίγο να στείλει δύο ομάδες  και τους θεατές  στο Κρατικό της Νίκαιας .

Το Κερατσίνι ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυνατά και  εκμεταλλευόμενος τις απουσίες του Κένταυρου, επέβαλε το ρυθμό του ,και φάνηκε πως θα είχε ένα εύκολο απόγευμα. Στο 10’ το σκορ ήταν 9-3 και στο 15’   ήταν 12-7 με πρωτεργάτη τον  Τρίμπο που ήδη είχε σκοράρει 6 τέρματα.  Ο Κένταυρος  στο πρώτο τέταρτο δεν έκανε καθόλου άμυνα   και  στην επίθεση  προσπαθούσε να κρατηθεί στον αγώνα. Οι βασικές απουσίες (Καποτάς-Αδάμ) καλύφθηκαν από τους νεαρούς  Μιμίκο και Καρανάσιο που χρειάστηκαν κάποιο χρόνο για να μπουν στο πνεύμα της αναμέτρησης. Από το 15’ και μετά  οι αλλαγές που έκανε ο Τσιάπας  άρχισαν  να αποδίδουν  στην άμυνα και με την τριπλέτα  Αστέρη – Παντελή – Ανδρέου  να βρίσκουν ρυθμό και λύσεις στην επίθεση, ο Κένταυρος  έκανε την επιστροφή και τελείωσε το  πρώτο ημίχρονο μόνο δύο  τέρματα πίσω  (16-14) ,  δείχνοντας  τις προθέσεις του για το δεύτερο.




ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ




Ξεκίνημα με ορμή για τους Βολιώτες που κάνουν την ανατροπή στο 35’ (17-18). Ο Ολυμπιακός αντιδρά και περνά και πάλι μπροστά στο 39’ (20-19). Από το σημείο αυτό και μέχρι το 50’ (22-24)   ο Κένταυρος είναι μπροστά . Τραυματισμός του Σκετόπουλου και Αστέρη  καθώς και δίλεπτη αποβολή στον Παντελή δίνει την ευκαιρία στο Κερατσίνι να προηγηθεί στο 56’ (26-25) . Οι αθλητές όμως του Κενταύρου παρ’ ότι λιγότεροι στο γήπεδο, ισοφαρίζουν  26-26 στο 58,36’ καταθέτοντας την καρδιά τους στο παρκέ.

Το φινάλε συγκλονιστικό με τον Κένταυρο να ξεκινά αντίστροφα απ’ ότι ξεκίνησε , με άμυνα μπετόν και τον τερματοφύλακα του Κερατσινίου Ρασπίτσο να κρατά μόνος του το βαθμό της ισοπαλίας  για την ομάδα του αποκρούοντας  στο τελευταίο λεπτό δύο φορές σε σουτ των αντιπάλων του.

Οι ομάδες μοιραστήκανε τους βαθμούς  και οι αθλητές είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί σε έναν αγώνα με φοβερή ένταση , τον κρατήσανε μέσα σε αθλητικότατα πλαίσια χαρίζοντας σε όλους έναν καταπληκτικό αγώνα.

Οι διαιτητές (Φωκίτης – Παπαδάκης) , στάθηκαν καλά ,με  λάθη και για τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του αγώνα .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Ρασπίτσος,  Παντελάκης(2),  Κουλακάρης (4), Ματθιάδης (4),Λοπαρνάκης (1),Γιαννακόπουλος, Αγορός, Κονδύλης, Πανάγος (5), Ανδριώτης, Ντίνος(3), Τρίμπος(9), Τσακίρης(3), Παπάζογλου.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ (Τσιάπας):Ασλανίδης, Αναστασίου, Φώτος, Καλαποδάς(4), Μουσούλης, Πανάγος, Μιμίκος, Καρανάσιος, Ανδρέου (5), Σκετόπουλος (1), Παντελής (7), Αστέρης (9), Νούλης.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ



Να σημειώσουμε πως για τον Κένταυρο Αγριάς, ο βαθμός αυτός της ισοπαλίας είναι ο πρώτος βαθμός εκτός έδρας που κερδίζει η ομάδα της Αγριάς στην ιστορία της συμμετοχής της σε εθνικά πρωταθλήματα. Στον άλλον αγώνα του ομίλου ο ΔΙΚΕΑΣ μετά από μεγάλη εμφάνιση κέρδισε με σκορ 28 – 20 τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων και έβαλε φωτιά στον όμιλο, μιας και 3 ομάδες πια (Λεωνίδας, ΔΙΚΕΑΣ, Κερατσίνι) μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.
Η Βαθμολογία
1.       Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων       8
2.       Ολυμπιακό Κερατσινίου           7
3.       ΔΙΚΕΑΣ                                          7
4.       Κένταυρος Αγριάς                      3
5.       Έσπερος Καλλιθέας                   3




Την ομάδα του Δικέφαλου Αστέρα αντιμετωπίζει το άλλο Σάββατο ο Κένταυρος Αγριάς.




Με ανεβασμένη την  ψυχολογία ο Κένταυρος Αγριάς θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου την ομάδα του Δικέφαλου Αστέρα με μόνο στόχο την νίκη. Ο Κένταυρος θα πρέπει να πετύχει το απόλυτο στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια, για να μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση της 3ης θέσης  στον όμιλο, η στην χειρότερη των περιπτώσεων της 4ης , που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με τον «αδύναμο κρίκο» του άλλου ομίλου, την ομάδα του Αετού Ρίου.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΑΓΕ ΑΓΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ,  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΓΕ ΑΓΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008 ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 3 ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ.



Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΓΕ ΑΓΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008


ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.



ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ




ΕΝΤΟΝΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΕ ΑΓΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008,Κ. ΣΙΟΥΡΑΣ ΧΑΡΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΕΝΩ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 50 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΈΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ  ΑΠΌ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ  ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΕΝΩ ΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΓΕ ΑΓΡΙΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008




ΤΥΧΕΡΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΗΤΑΝ Η ΝΕΑΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΠΕΤΡΑΔΙ"  ΣΤΟ ΒΟΛΟ.





ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ: Η ΤΥΧΕΡΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ.




ΕΝΤΟΝΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.





ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ!!!



ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΨΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.