Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ο Κένταυρος Αγριάς με περίπτερο στις εκδηλώσεις της Ψαράδικης Βραδιάς Αγριάς.

Στις εκδηλώσεις της Ψαράδικης Βραδιάς Αγριάς, που πραγματοποιούνται και φέτος για 48η χρονιά στην Αγριά, από τον Δήμο Βόλου και την δημοτική κοινότητα Αγριάς, συμμετέχει με περίπτερο η Α.Γ.Ε. Αγριάς - Κένταυρος 2008.




Άποψη από το περίπτερο του Κενταύρου Αγριάς στις εκδηλώσεις της Ψαράδικης Βραδιάς Αγριάς.



Η Ψαράδικη Βραδιά Αγριάς είναι η κορυφαία εκδήλωση της Αγριάς, η οποία διεξάγεται το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πραγματοποίηθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1964 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγριάς. Είναι μια γιορτή αφιερωμένη στους ψαράδες της περιοχής, με κύρια στοιχεία, το λαικό γλέντι, την προετοιμασία και παράθεση στους επισκέπτες θαλασσινών εδεσμάτων (κακαβιά - η παραδοσιακή ψαρόσουπα, γαύρο, σαβρίδια, σαρδέλες, καλαμάρια), την νυχτερινή πομπή στην θάλασσα ψαρόβαρκων, όπου οι ψαράδες που είναι μέσα κρατάνε βεγγαλικά χειρός, τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και την φαντασμογορική καύση βεγγαλικών με την οποία ξεκινάνε οι εκδηλώσεις.



                                                            Ψαράδικη Βραδιά Αγριάς





Την εκδήλωση αυτή διοργάνωνε η κοινότητα Αγριάς και μετέπειτα δήμος Αγριάς, τα παλαιότερα χρόνια, ενώ τώρα την σκυτάλη πήρε ο Δήμος Βόλου με την δημοτική κοινότητα Αγριάς. Η κορυφαία αυτή εκδήλωση για την Αγριά αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτώς από τις γύρω περιοχές, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Υπολογίζεται πως το Σαββατόβραδο της εκδήλωσης την παραλία της Αγριάς επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες δίνοντας έναν άλλον τονο και χρώμα στην περιοχή.





                 Η φαντασμογορική πορεία των ψαρόβαρκων μέσα στην νύχτα, στον όρμο της Αγριάς.




Στις φετινές εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν από την Τετάρτη 27 Ιουλίου, συμμετέχει με περίπτερο και η Α.Γ.Ε. Αγριάς Κένταυρος 2008. Το αθλητικό σωματείο της Αγριάς, με αφίσες, έκθεση φωτογραφιών, ενημερωτικά φυλλλάδια προβάλει τις δραστηριότητες και τα τμήματά του. Υπάρχουν φώτο από το τελευταίο και επιτυχημένο 3ο τουρνουά Street Handball Αγριάς. Παράλληλα με την βοήθεια της τεχνολογίας γίνονται κάθε βραδιά προβολές αγώνων χάντμπολ και παρουσίασης των δραστηριοτήτων του σωματείου από οθόνη τηλεόρασης.





                             Άποψη του περιπτέρου με έκθεση αφίσας των δραστηριοτήτων του σωματείου






                                  Έκθεση φωτογραφίας των δραστηριοτήτων του Κενταύρου Αγριάς





Ιδιαίτερη μνεία και προβολή γίνεται στην επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων στο Χάντμπολ, που φιλοξένησε η χώρα μας και η Θεσσαλονίκη, από τις 17 - 30 Ιουλίου 2011. Υπάρχουν αφίσες και μοιράζονται φυλλάδια της  διοργανωσης στους επισκέπτες του περιπτέρου.






Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Χάντμπολ, σε πρώτο πλάνο στο περίπτερο του Κενταύρου Αγριάς.







Παράλληλα διεξάγεται ένας διαγωνισμός με ερωτήσεις γνώσεων γύρω από το άθλημα της Χειροσφαίρσης και την ιστορία του Χάντμπολ στην περιοχή της Αγριάς. Οι νικητές του διαγωνισμού θα συμμετέχουν σε κλήρωση, που θα γίνει σήμερα το βράδυ στον χώρο του περιπτέρου, με δώρο μία 40τομή σχολική εγκυκλοπαίδεια ΔΟΜΗ!






      Ο παίκτης της ανδρικής ομάδας του Κενταύρου Αγριάς, Μούτος Γιώργος,
από τους οικοδεσπότες του περιπτέρου.







Το μέλος του Δ.Σ. του Κενταύρου Αγριάς, Πρωτοσύγγελος Κώστας,
παρόν κάθε βράδυ στον χώρο του περιπτέρου της Α.Γ.Ε. Αγριάς - Κένταυρος 2008.





Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα του φακού!

Το 3ο τουρνουά Street Handball Αγριάς, ήταν το τουρνουά του θεάματος, των χαρών και των συγκινήσεων, της μεγάλης συμμετοχής αθλητών και κόσμου, των πολλών τερμάτων και θεαματικών φάσεων μπροστά στις δύο εστίες. Υπήξαν στιγμές που έχουν μείνει βαθιά αποτυπωμένες στην μνήμη των θεατών. Στιγμές που πολλές φορές κατάφερε να αποτυπώσει με επιτυχία ο φωτογραφικός φακός.

Τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα του φωτογραφικού φακού βλέπουμε παρακάτω:



                             Παιχνίδια της μπάλας του Χάντμπολ και του φωτογραφικού φακού.







                          Εντυπωσιακή εναέρια "μονομαχία" μεταξύ Αδάμου - Γαρυφάλλου! 







                        Από τις εντυπωσιακότερες φωτογραφίες του τουρνουά -
                     ο Μιχάλης Κωνσταντέλιας ιπτάμενος για την επίτευξη του γκολ.








                                       Χατζηαποστόλου Νίκος - "οπλίζοντας" για να σκοράρει.








                                    Κωνσταντέλιας Μιχάλης σε ένα ακόμα εντυπωσιακό άλμα.







                           Τσουρές Νίκος: έτοιμος για να πετύχει ακόμα ένα προσωπικό γκολ.








                     Η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα;  η θα την αποκρούσει ο τερματοφύλακας;








                                       Η εντυπωσιακότερη εναέρια μονομαχία του τουρνουά.








                                        Εντυπωσιακό στιγμιότυπο από αγώνα των κοριτσιών.









                                                 Μιμίκος Κώστας: ίπταται για το γκολ.








                                                 Προσποίηση στον αέρα και δασταύρωση!








                                                  Ακόμα ένα εντυπωσιακό σουτ με άλμα!








                                    Εναέριο σουτ, πάνω από το διπλό μπλοκ των αμυντικών!







                                           Η εντυπωσιακή Ζωή Ράιου ίπταται προς το γκολ!





    




                                                        Που είναι η μπάλα ...οέο!









                                                         Που είναι η μπάλα ...οέο!
                                    










                                             Θα την μπλοκάρει την μπάλα ο αμυντικός;












                                           Εναέριο μπλοκάρισμα σε αγώνα των κοριτσιών






Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Video από αγώνες της Εθνικής Νέων στο Παγκόσμιο του Χάντμπολ.

Η Εθνικής μας ομάδα Χάντμπολ των νέων πρόκειται να αγωνισθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011 και ώρα 20.30 με την αντίστοιχη εθνική ομάδα της Ρωσίας για τις θέσεις 13 - 16 του παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη.


Η Εθνική μας ομάδα είχε μια ικανοποιητική πορεία στην φάση των ομίλων τερματίζοντας στην 3η θέση, σημειώνοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα από την Αλγερία με σκορ 25 - 28, για να κερδίσει στην συνέχεια την ουραγό του ομίλου Βενεζουέλα με σκορ 29 - 21. Στην συνέχεια αντιμετώπισε την ομάδα της Αργετινής σημειώνοντας μια καθοριστική νίκη εναντίον της με σκορ 29 - 24. Την 4η αγωνιστική αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και μετέπειτα πρώτη του ομίλου ομάδα της Δανίας, για να γνωρίσει την ήττα με σκορ 26 - 29 πραγματοποιώντας μια εξαίρετη εμφάνιση. Την τελευταία αγωνιστική σε καθοριστικό αγώνα επιβλήθηκε ύστερα από έναν δραματικό αγώνα του Κατάρ με 27 - 26.





Video του Αγώνα Ελλάδα - Αλγερία 25 - 28





Video του αγώνα Ελλάδα - Βενεζουέλα 29 - 21.




Video του Αγώνα Ελλάδα - Αργετινή 29 - 24.




Video του αγώνα Ελλάδα - Δανία 26 - 29.




Video του αγώνα Ελλάδα - Κατάρ 27 - 26



Στη συνέχεια η εθνική μας αντιμετώπισε στην φάση των 16 την εθνική ομάδα της Τυνησίας. Η εθνική μας με την συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων βρέθηκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και στο 45΄ λεπτό προγήθηκε με σκορ 19 - 14. Η Τυνησία όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αλλάζοντας την άμυνά της σε προωθημένη και εκμεταλλευόμενη και την "υπέρμετρη σιγουριά" των Ελλήνων, πέρασε στην αντεπίθεση και με ένα συνολικό 10 - 2 έφθασε στην πλήρη ανατροπή και πήρε την νίκη μα σκορ 24 - 21,  αφήνωντας μια πικρή γεύση στην συνολική προσπάθεια των διεθνών μας και στους Έλληνες φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο κλειστό της Μίκρας.




Video από τον αγώνα Ελλάδα - Τυνησία 21 - 24.




Δυστυχώς η συνέχεια ήταν ανάλογη, λόγο της κακής ψυχολογίας από τον αποκλεισμό από τους 8 της διοργάνωσης, και έτσι την Δευτέρα η εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα και από την ομάδα της Βραζιλίας, σε έναν αγώνα που έκανε τα εύκολα - δύσκολα, ενώ έπεσε και σε έναν πολύ καλό Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Έτσι φυσιολογικά γνώρισε την ήττα με σκορ 20 - 23. Τώρα συνεχίζει για τις θέσεις 13 - 16 αντιμετωπίζοντας την πολύ καλή ομάδα της Ρωσίας. Ελπίδα όλων είναι η εθνική μας να ανακάμψει και να συνεχίσει για την καλύτερη θέση στο τουρνουά.






Video από τον αγώνα Ελλάδα - Βραζιλία.





Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κατηγορία παίδων - παμπαίδων (ανασκόπηση)

Η κατηγορία παίδων - παμπαίδων (γεννηθέντες 1995 - 1997) ήταν η μεγάλη κατηγορία του τουρνουά αυτή που είχε τις περισσότερες ομάδες που συμμετείχαν (8 ομάδες) και τους περισσότερους αγώνες. Είχαμε πολύ εντυπωσιακούς αγώνες, πολλοί από τους οποίους κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, και με πολλά τέρματα. Σημειώθηκαν 443 τέρματα σε 18 αγώνες της κατηγορίας (μ.ο. 24,61 τέρματα ανά αγώνα - μικρότερος από αυτόν της κατηγορίας Μίνι Αγόρια).






                                       Φάση από αγώνα της κατηγορίας Παίδων - Παμπαίδων



 Ήταν βέβαια και η κατηγορία με τις πολλές διαφοροποιήσεις και αντιθέσεις μεταξύ των ομάδων, καθώς είχαμε ομάδες στελεχωμένες αποκλειστικά από παίκτες - γεννηθέντες το 1995, είχαμε ομάδα στελεχωμένη από 2 παμπαίδες και 2 μίνι αγόρια, είχαμε ομάδες αποτελούμενες μόνο από αθλητές που παίζουν χάντμπολ και ομάδες που δεν είχαν ούτε ένα αθλητή του χάντμπολ. Αυτές οι διαφοροποιήσεις προβλημάτισαν τους διοργανωτές για τον τρόπο που θα διεξάγεται αυτή η κατηγορία στα επόμενα τουρνουά. Είναι σίγουρο πως στο μέλλον η κατηγορία θα χωρισθεί ηλικιακά (σε παμπαίδες και παίδες) και ίσως θα πρέπει να υπάρχει και ένας διαχωρισμός μεταξύ ομάδων αποτελούμενων αποκλειστικά από αθλητές και ομάδων αποτελούμενων από μη αθλητές του Χάντμπολ. Όλα αυτά βέβαια πάντα με γνώμονα τον καλύτερο ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων και την καλύτερη διοργάνωση του τουρνουά.




                                     Οι προσπάθειες για γκολ αποδώσαν καρπούς 443 φορές!




Στην κατηγορία συμμετείχαν 8 ομάδες που χωρισθήκαν σε 2 ομίλους των 4 ομάδων. Στον Ά όμιλος συμμετείχαν οι ομάδες Los Torros (οι οποίοι και κέρδισαν το τουρνουά), οι Τρελοί Χαντμπολίστες (οι περσινοί νικητές του τουρνουά), οι Black Devils (η πιο νεανική ομάδα της κατηγορίας) και τα Λεχώνια Top Four (μια ομάδα αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας των Λεχωνίων). Η αγωνιστική ξεκίνησε με ντέρμπι μεταξύ Los torros - Τρελοί Χαντμπολίστες, το οποίο τέλειωσε ισόπαλο 15 - 15, με τους Τρελούς Χαντμπολίστες να έχουν παράπονο από την διαιτησία για γκολ που δεν μέτρησε στην εκπνοή. Απο εκεί και πέρα διαφαινόταν πως η πρώτη και η θέση του ομίλου θα κρινόταν στην διαφορά των γκολ. Έτσι οι δύο προαναφερόμενες ομάδες ισοβαθμήσαν με 5 βαθμούς, για να πάρουν οι Los Torros την πρώτη θέση στην διαφορά τερμάτων, έχοντας σαφώς καλύτερη επίθεση λόγο καλύτερης ψυχολογίας σε όλα τα παιχνίδια. Η καλή ψυχολογία που έλειπε φέτος από τους Τρελούς Χαντμπολίστες - αποτέλεσμα αυτού ήταν το να κερδίζουν με σχετική δυσκολία τόσο τους Black Devils , όσο και τα Λεχώνια Top Four. Όσον αφορά τους Black Devils αν και ήταν "οι μικροί" του τουρνουά, κερδίσαν την 3η θέση στον όμιλο, ως πιο "Χαντμπολική ομάδα".

Τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης στον Α΄ όμιλο είχαν ως εξής:

Los Torros - Τρελοί Χαντμπολίστες                   15 - 15
Λεχώνια Top Four - Black Devils                      10 - 16
Los Torros - Black Devils                                   21 -  8
Λεχώνια Top Four - Τρελοί Χαντμπολίστες        5 - 10
Τρελοί Χαντμπολίστες - Black Devils               10 -  4
Los Torros - Λεχώνια Top Four                         22 -  4



         Φώτο από το ντέρμπι της πρεμιέρας Los Torros (άσπρα) - Τρελοί Χαντμπολίστες (πορτοκαλί)






                                  Αγώνας Black Devils (καθιστοί)  εναντίον Λεχώνια Top Four (όρθιοι)





Στον Β΄ όμιλο συμμετείχαν οι ομάδες: Εύρυτος Βόλου (φιναλιστ του τελικού), οι Τσίτες (η ομάδα του Λευτέρη Κότσι και της παρέας του, που εντυπωσίασε για μια άλλη χρονιά στο τουρνουά), οι Red Devils (που δεν τα κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά, παρόλο ότι είχαν αρκετά "βαρυά χαρτιά"), και οι Brownnie Passion (αποτελούμενη από έναν πολίστα και 4 ποδοσφαιριστές).  ¨Οπως ήταν αναμενόμενο ο Εύρυτος εύκολα ή δύσκολα (δυσκολεύτηκε μόνο από τους Brownie Passion) πέτυχε 3 νίκες. Οι Τσίτες με 2 καταπληκτικά παιχνίδια με τους Brownie Passion και τους Red Devils, που τα "γυρίσαν"  αν και βρισκόταν με την πλάτη στο καναβάτσο, αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη του ομίλου και προκριθήκαν στα ημιτελικά σαν 2οι. Οι Red Devils, με τους Κυριάκο Δαβιτήδη, Μπουργάνη Νίκο και άλλα "βαρυά χαρτιά" στην συνθεσή τους καταφέραν να κερδίσουν τους Brownie Passion και να πάρουν την 3η θέση στον όμιλο.


Τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης στον Β΄ όμιλο είχαν ως εξής:

Εύρυτος Βόλου - Red Devils                    12 -  6
Τσίτες - Brownie Passion                         13 - 12
Εύρυτος Βόλου - Brownie Passion          14 - 11
Red Devils - Τσίτες                                    9 - 11
Εύρυτος Βόλου - Τσίτες                           15 - 8
Red Devils - Brownie Passion                 17 - 14



                                  Αγώνας  Εύρυτος Βόλου (όρθιοι) εναντίον Red Devils (καθιστοί)






                                           Αγώνας Brownie Passion (όρθιοι) εναντίον Τσίτες (καθιστοί)


Στον πρώτο ημιτελικό διαστάυρωσαν τα ξίφη τους Εύρυτος Βόλου και Τρελοί Χαντμπολίστες. Οι περσινοί κάτοχοι του τροπαίου στο τουρνουά μπήκαν φουριόζοι στην αρχή προσπαθώντας να επιβάλουν τον ρυθμός τους και καταφέραν να προηγηθούν και με 3 γκολ (8 - 5). Η έλλειψη ψυχολογίας που φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδα της ομάδας (με εξαίρεση το παιχνίδι της πρεμιέρας με τους Los Torros),  λύγισε όμως τους Τρελούς Χαντμπολίστες στη συνέχεια του παιχνιδιού και ο Εύρυτος οδηγήθηκε σε μια εύκολη επικράτηση με σκορ 20 - 13. Ο δεύτερος ημιτελικός ήταν ένα επιθετικός μονόλογος των Los Torros  οι ποίοι επικρατήσαν είκολα με 16 - 8 στις Τσίτες.


                                        Φώτο από τον ημιτελικό: Los torros εναντίον Τσίτες




Στους αγώνες κατάταξης είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Λεχώνια Top Four  -  Brownie Passion      13 - 11   (για 7η - 8η θέση)
Red Devils -  Black Devils                         13 - 17   (για 5η - 6η θέση)
Τρελοί Χαντμπολίστες - Τσίτες                 11 - 7     (μικρός τελικός)
Los Torros - Εύρυτος Βόλου                     19 - 13    (τελικός)
Κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων κατάταξης ήταν πως όλες οι ομάδες του Α΄ ομίλου κερδίσαν τις αντίστοιχες ομάδες του Β΄ ομίλου.



                                Αγώνας για την 5η - 6η θέση: Black Devils εναντίον Red Devils




                              Οι δύο φιναλίστ του τελικού : Los Torros και Εύρυτος Βόλου
                                    


Η κατάταξη της κατηγορίας έχει ως εξής:

1. Los Torros
2. Εύρυτος Βόλου
3. Τρελοί Χαντμπολίστες
4. Τσίτες
5. Black Devils
6. Red Devils
7. Λεχώνια Top Four
8. Brownie Passion







                                                    Los Torros οι νικητές της κατηγορίας



Από τους κορυφαίους της κατηγορίας και του τουρνουά ήταν ο αριστερόχειρας Ανδρέου Ορφέας (ταχύτατος, αθλητικός και με επιθετική δεινότητα αφού πέτυχε 38 τέρματα). Τον ακολούθησαν σε απόδωση ο συμπαίκτης του στους Los Torros Πιπής Γιάννης και ο εκτελών χρέη τερματοφύλακα Ευθυμίου Ιάσωνας (που τα πήγε υπέροχα κάτω από τα δοκάρια αλλά και στο σκοράρισμα).  Ο Μαλανδρίνος Γαρύφαλος του Εύρυτου Βόλου διακρίθηκε για την επιθετική του δεινότητα (αν και θα πρέπει να προσέξει λίγο τις δίλεπτές αποβολές του), μαζί με τους Μιμίκο και Δάμου. Οι τερματοφύλακες Κοζανίτης Θάνος, Μπουργάνης Κώστας και Δήμου Αχιλλέας ήταν από τους κορυφαίους της κατηγορίας και του τουρνουά.






                             Ανδρέου Ορφέας: ο πρώτος σκόρερ και ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά!








                          Ευθυμίου Ιάσων: πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια, αλλά και στο σκοράρισμα







    Πιπής Γιάννης: δεινός σκόρερ, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου







                                Μαλανδρίνος Γαρύφαλλος: 3ος σκόρερ της διοργάνωσης.






                                                    Δάμου Ηλίας: από τους διακριθέντες







   Μιμίκος Κώστας (με το πράσινο): πολύ καλός και στα αμυντικά και στα επιθετικά του καθήκοντα.





             Κοζανίτης Θάνος (πέρνει το μετάλλιο του): κέρβερος κάτω από τα δοκάρια του!







           Μπουργάνης Κώστας: από τους καλύτερους τερματοφύλακες του τουρνουά, και από τους          ψυχραιμότερους της ομάδας του, δεν μπόρεσε όμως να πανηγυρίσει τρίτο συνεχόμενο τίτλο.





Ο Λευτέρης Κότσι έκανε την τέλεια επαναφορά σε αυτό το τουρνουά (αν και απουσίασε τον χειμώνα από όλες τις προπονήσεις της ομάδας), ήταν μια ομάδα μόνος του, βγάζοντας πολλές φορές τα "κάστανα από την φωτιά". Ο Κυριάκος Δαβιτήδης των Red Devils ήταν και αυτός μια ομάδα μόνος του, δεν έφθασε όμως αυτό για να έχει η ομάδα του τα ανάλογα αποτελέσματα. Η επιθετική τριάδα των Τρελών Χαντμπολιστών (Λαγδός, Γαρυφάλου και Γιαννής) περιορίστηκαν σε απόδωση πολλές φορές από το άγχος τους, αλλά και από την έλλειψη προπονήσεων το χειμώνα (για τους Γαρυφάλλου και Γιαννή).





         Κότσι Λευτέρης: ο δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας και ο ορισμός του ηγέτη στην ομάδα του!







                            Δαβιτήδης Άκης:  για άλλη μια χρονιά δεινός σκόρερ στο τουρνουά!






    Λαγδός Χρήστος: ο καλύτερος παίκτης στον αγώνα της πρεμιέρας, χωρίς όμως ανάλογη συνέχεια.
                                                       







     Γιαννής Αποστόλης: έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στο μικρό τελικό, περιορίστηκε
      στην μετριότητα στα άλλα (πληρώνοντας την αποχή από τις προπονήσεις το χειμώνα)







                         Γαρυφάλλου Δημήτρης: αποδείχτηκε για άλλη μια φορά παίκτης ψυχολογίας,
διέπρεψε στους φιλικούς αγώνες εναντίον των ανδρών, ΄
χωρίς ψυχολογία στα επίσημα παιχνίδια του τουρνουά.
            



Από τους Black Devils εκτός από τον Δήμου τον Αχιλλέα, όλοι οι υπόλοιποι (Τζίμας Ν., Τζίμας Νίκος J, Ατλίντ Σέχου)  ξεχωρίσαν για το αγωνισθικό τους σθένος και την υπέρμετρη προσπάθεια. Τα παιδιά από τα Λεχώνια διακριθήκαν για την αγωνιστικότητά τους και το αθλητικό τους πνεύμα. Οι Brownie Passion δεν τα καταφέραν το ίδιο καλά με πέρυσι (αν και όλα τα παιχνίδια τα έχασαν με 1 - 3 γκολ διαφορά), έχοντας σαν πρωταγωνιστές τους Λογοθέτη Γιώργο και Λάμπη Κων/νο.





     Δήμου Αχιλλεάς: ο τερμοτοφύλακας από την Πτολεμαίδα, χειροκροτήθηκε για τις επεμβάσεις του.








           Τζίμας Νίκος: ξαναβρήκε σε αυτό το τουρνουά τον εαυτό του και τον δρόμο προς τα δίχτυα!






Οι σκόρερ της κατηγορίας είναι οι εξής:

1.  Ορφέας Ανδρέου                                                                         38 τέρματα
2.  Κότσι Λευτέρης                                                                           28 τέρματα
3.  Μαλανδρίνος Γαρύφαλλος                                                          23 τέρματα
4. Δαβιτήδης Κυριάκος, Ευθυμίου Ιάσονας, Λογοθέτης Γιώργος, Μιμίκος Κώστας και Πιπής Γιάννης:                                                                                            22 τέρματα.
9.  Δάμου Ηλίας                                                                                21 τέρματα
10.  Λαγδός Χρήστος & Λάμπης Κων/νος                                       20 τέρματα
12. Τζίμας Νίκος                                                                              18 τέρματα
13.  Γιαννής Αποστόλης                                                                   16 τέρματα
14.  Αρλίντ Σέχου                                                                             15 τέρματα
15.  Μπουργάνης Νίκος                                                                     13 τέρματα
16.  Μπουργάνης Κώστας, Καλαιτζίδης Χρήστος                             12 τέρματα
18.  Βολιώτης Νίκος, Ζερβός Αλκίμων, Γαρυφάλου Δημήτρης       11 τέρματα
21.  Δήμτσας Παναγιώτης                                                                   9 τέρματα
22.  Κοζανίτης Θάνος                                                                         8 τέρματα
23. Δήμου Αχιλλέας, Κεβάνης Αντώνης                                            7 τέρματα
25.  Γιαννούκος Χρήστος                                                                    6 τέρματα
26.  Κολιός Βαλάντης, Τζίμας Νίκος Junior                                       5 τέρματα
28.  Δαβιτήδης Γιάννης                                                                       4 τέρματα
29.  Κουτσινάρης Δημ., Αθανασάκης Γιώργος                                  3 τέρματα
30.  Τζουρτζουκλής Γιάννης, Ρονάλντο Πλάχα, Κόκκας Χρήστος    2 τέρματα
33.  Μπέιντο Νεκτάριος                                                                       1 τέρμα






                         Από τις καλύτερες φάσεις του τουρνουά που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός!